"Siin on parem kinni olla, sest Hispaanias levivad haigused nende kultuuriliste iseärasuste tõttu kiiremini," sõnab Indrek. "Tööd, mis lükkusid Tallinna kodus, on nüüd rea peal – koristamised ja muu selline."

Ettevõtja ehitab Hispaanias Costa del Solis villasid, kuid nende müümiseks pole praegu hea aeg. Majanduslangusest ta aga ei heitu: "Loodusseaduste vastu võidelda on mõttetu. Raiesmikule kasvab viie aasta pärast uus mets ehk et mets korrastab ennast ise – majandus samuti. See on ju ainult raha, mida kaotame."

Indrek on enda sõnul olnud eluaeg ka väike tarbija. "Saame Merikesega hakkama ka pensionitega," kinnitab ta. "Kõik muu, ka äri, on ju tegelikult mäng. Ameerika miljonär, kellega aastal 1988 kohtusin, ütles kodu esitledes kuldsed sõnad: "Mul on suur maja, neli autot, lai voodi ja tööd annan 80 000 inimesele, aga vajadused on meil kõigil sarnased. Sööme korraga enam-vähem ühepalju, kanname korraga vaid üht pintsakut, sõidame ühe autoga ja voodit jagame ka üldjuhul ühe naisega..." Tarbimisvajadus on seega sama, kõik ülejäänu on juba mäng."

Indrek teab, et perele piisab elamiseks ka 50–100 ruutmeetrist: "Mäletan, kuidas ehitasin Kadriorgu kahekorruselise maja, mille teist korrust ei kasutanud sisuliselt mitte keegi."