Lapsed moodustavad bändid, loovad muusika ja sõnad, harjutavad ja lõpuks antakse kooliperele kontsert. Saatebändi kuuluvad ka lapsevanemad – tänavu lisaks Sal-Sallerile samuti Hispaanias tegutsevad ärimehed Sven Mansberg, Andry Saarm, Toomas Leis ning noormehed Rico ja Sebastian.

“Lapsed ootavad seda kevadsemestrit ja projekti ning nii mõnigi laps, kellest alguses tundub, et ta kindlasti ei soovi või ei julge esineda, on lõpuks esirinnas ja üllatab kõiki,” räägib Hendriku abikaasa Berit Sal-Saller.

Tänavuse saatebändi nimi oli Transilvaania Krahvid. Nimi võeti kontserdi lõpuloost – see kuulub ansambli Raisk repertuaari.

"Rocca al Mare kooli Hispaania õppekeskusesse saavad tulla õpilased kõikidest koolidest 1.-6. klassini ning ei pea tulema terveks aastaks, vaid võib käia ka perioodi kaupa - nii nagu perele sobib. Õppimine toimub ikka eesti keeles, Eesti õpetajatega ning Eesti Vabariigi riikliku õppekava alusel ning suurt rõhku pannakse iseseisvale mõtlemisele, loovusele ja koostööle erinevates vanustes laste vahel. Palju aega veedetakse õues - kooliaias saab nii õppida kui ka tunniajasel lõunapausil mängida. Peale koolipäeva saavad lapsed minna otse trennidesse - valida saab nii tennise, padeli kui ka tantsutrennide vahel. Välja on kujunenud ka kohad, kus Eesti lapsed käivad jalgpallis, karates, ujumas, ratsutamas jne," kirjeldab Sal-Saller Eesti kooli paremas kliimas, mille uksed soovijaile avatud.