Siret ütleb, et see oli nii Morgani kui ka terve pere jaoks väga eriline sündmus suve lõpetuseks. "Ristimine tähendab meie poja Morgani jaoks kui uut sündi, sellega ta ühtlasi muutub kui Jumala lapseks, kes on hoitud ja kaitstud," lausub Siret.

Morgan oli justkui väljavalitu. Kui tavaliselt on Kuremäe kloostris ristimistseremoonial korraga kümmekond last, siis sel päeval oli ainult Morgan koos oma vanemate ja ristivanematega.

Morgani ristiemaks sai Martini õde Maria ja ristiisaks perekonnatuttav Anatoli Ambrozi, seesama maakler, kes müüs maha Siretile veel mõne aja eest Jõhvis kuulunud korteri. Pildil paremalt Maria, Martin koos Morganiga, preester, Siret ja Anatoli.

Martin näikse olevat küllastunud sotsiaalmeediahullusest – hiljuti kustutas ta oma Facebooki konto. Võimalik, et Martinil sai villanud kõikidest sekeldustest nii töö- kui ka eraelus, mida sotsiaalmeedia ju ainult võimendab. Kuigi Martini süda kuulub ekskolleegile Jõhvis, Jekaterina Vassiljevale (29), on Riigikogus tema pinginaabriks endiselt Siret Kotka-Repinski, kes on naisena eriliselt särama löönud!