"Tööd on saate nimel ju päris hästi tehtud ka," leiab Reet. "Tore oli see, et inimesi, kes tulid õnnitlema, oli palju, ja kõik lillesülemitega – kes tuli oma majast, kes raadiost, kes mujalt."

Muide, viiekümnest teleaastast nelikümmend on Reet olnud ekraanil. Ühtlasi on ta vanim oma näoga siiani eetris figureeriv telesaatejuht. Tänaseks on Reet sellega ületanud isegi kadunud maestro Mati Talviku, kes viimastel aastatel enam ekraanile ei astunud. Talvik pani oma saadet "Ajavaod" kokku kaamera taga ja andis sellele oma hääle.

Reeta ajab siiani naerma Vahur Kersna öeldu. "Pealtnägijas" tema viiekümneaastasele tööstaažile pühendatud lõigus sõnast Kersna, et Reet on nagu mööbel Eesti inimeste kodudes – ekraani vahendusel on ta siiani nii paljudes kodudes kohal. "Hetk hiljem Vahur parandas ennast – et ma olen pigem ikka nagu kristallvaas eestlaste koduriiulitel," naerab Reet.

Usterohke punane köök

Reet istub köögis laua taha, millel lebab väike läpakas. See on tema lemmikkoht, kus ta rüüpab hommikuti kohvi, loeb lehti ja lahendab ristsõnu