Jaagup Kreem on Eesti rockielus sama mis Andrus Kivirähk kirjanduses. Alati omanäoline ja alati rõõmus, stiilne ja aus. Temas on omadusi, mis olemas ainult andekatel – ta tabab rockmuusika lihtsust ja romantikat ja see on taganud tema bändile Terminaator täismaja juba kolm aastakümmet. 28. märtsil sai esirokkar 45aastaseks.

45. eluaastaks eeldaks, et nii võimsal rokkaril kui sina võiks olla ette näidata paar korralikku kriisi, lahutus ja depressioon. Sinul on vastupidi – perekesksus ja hoolimine aina süveneb!?

Ma olen inimene, kes ei taha pingeid ega jamasid, mis ei tähenda, et minu abielus või suhetes ei oleks olnud keerulisemaid aegu. Igas kooselus on erinevaid aegu, aga nii mina kui minu abikaasa sobime omavahel. Pere ja kodu on inimese varjupaik ja kui ongi mingi kana kuskil kitkuda, lülitan ma telefoni välja ja ootan, kuni kehvem aeg üle läheb. Igasugu suhete värgi jaoks olen ma liiga laisk. Ma ei viitsi neid endale kaela tõmmata. Ma lähen siis stressi ja ma ei taha tülitseda ei oma tuttavate, sõprade ega bändiliikmetega, perekonnast rääkimata.