Sündinud kahe ja poole aastase vahega, kasvasid Antonio Sebastian (22) ja Sinencia Jasmine kuusteist aastat kahekesi tuba jagades lähedasteks kui kaksikud. Mõlemas lõi varakult välja artistitalent. Jagasid nad ka seda valu, kui Joeli ja Victoria õnnelik elu pöördus abielulahutusega päädinud põrguks. Selle aastatuhande künnisel sündinuina võiks neid kaht arvata "lumehelbekeste" põlvkonda, ent nende elu on olnud kaugel sellest, et liuelda lihtsalt läbi elu, hõbelusikas suus. Mõlemad hindavad ennekõike austust. "Olgu artisti või lihtsalt inimesena, seda on raskem saavutada kui kuulsust. Austus aga püsib kauem," teavad õde-venda kui ühest suust rääkida.

Kohtumispaigaks Naganaga restoran vanalinnas. Jasmine peab seal teenindajana leivaametit. Tööpäeva lõpetanud, võtab ta istet teenindatavana terrassilauda. Üks tema kolleegidest toob menüü: "Mida tohin pakkuda?" "Kes meil kokkadest täna vahetuses oligi..." meenutab Jasmine. Menüüsse süvenemata on tal koka järgi selge, millised road on täna ekstra väärt nautimist. Vennale tellib ta ära vege-variandi. Antonio hilineb. "Ta pillas Intsikurmus festivalil telefoni maha, läks seda remonti viima," vabandab õde.

Oodates vihjan, et näe, millise maja akna akende all me istume. "Tean, Arvo Pärt elab seal," haakub Jasmine. Teist kätt nurga taga on aga Levist Väljas – 1990ndatest kurikuulus ööelupaik paik, kus teiste boheemide hulgas ehk Joel De Lunagi ennast maandamas käis… Talvel 1999 oli pantrina nõtke Joel Eestis oma kuulsuse tipul, võites koos kolme ooperitenoriga esitatud palaga "Opera On Fire" eurolaulu valmistel rahvalemmiku tiitli. Tütar Jasmine sündis sama aasta lõpus. "Olen hiljem arvutist seda vaadanud," ütleb Jasmine.