Endla Teatri näitlejast Lauri Mäesepast (26) õhkub jõulist tegutsemistahet ja energiat. Usutlus ühes Tallinna kohvikus käivitub nii hoogsalt ja tekstitihedalt, et unustame isegi klaasi vett või latet tellida – ka ükski teenindaja ei näi julgevat kõmisevale "jutunurgale" selle küsimusega läheneda.

Lauri on pärast Viljandi Kultuuriakadeemia näitlejaeriala lõpetamist töötanud Pärnu Endla Teatris, nüüd juba viis aastat. Detsembris esilinastus Eesti-Armeenia koostöös sündinud komöödiafilm "Lõbus perekond", kus Lauri mängib snoobi noorsandi, Saara Kadaku tegelaskuju Ingridi peigmeest. Lauri ise pole filmi veel näinud, küll aga tema vend.

"Esilinastuse ajal oli mul "Testoste­rooni" etendus Pärnus, aga venna sõnutsi oli lahe näha mu molli nii suurel ekraanil," muheleb Lauri.

Ilmselgelt tiivustab Lauri nagu iga teise mehe ambitsioone ka õnn eraelus. Alles nädala eest kõmas meedia nende kihlumisest puhkusereisil Lapimaal, ent selgub, et Lenna Kuurmaa (33) ütles Laurile oma jah-sõna hoopis jõulude ajal Rakveres.

Järgmisel suvel on oodata pulmapidu?

(Muheleb.