Katrin Lust (37) valib kohtumispaigaks ühe Tallinna vanalinnas asuva India restorani. Ta põhjendab eelistust sellega, et saab seal samasuguse maitseelamuse kui kunagi Indias reisides.

"Goas oli üks väga kallis hotell ja restoran The Leela ning just siin tehakse sama autentset toitu kui seal," sõnab Katrin. Ta tõstab endale ette portsu auravat vürtsikat kana tikka masala’t. Päev on juba poole peal, aga teletäht pole jõudnud veel süüa. Katrinil on käed-jalad tegemist täis, sest ta on võtnud eesmärgiks oma saate "Kuuuurija" üheksanda hooaja mahukamate lugude intervjuud ette ära teha, et neid hiljem lihvida ja täiustada. Kanal 2 ootused on suured, sest eelmisel hooajal oli Katrini saade kõik nädalad Eesti kümne vaadatuima saate seas kuue tuhandest võimalikust saatest, mida kohalikelt kanalitelt saab vaadata.

Katrin heidab tihti pilgu oma mobiilile, kuhu pea iga minut laekub mõni sõnum. "Ma ei jäta kunagi ühelegi kõnele vastamata. Võin saada väga väärt infokillu või kedagi reaalselt aidata. Aga võin saada ka räigelt sõimata. Isegi jõululaupäeval olen saanud tapmis­ähvarduse," räägib ta.