Kroonikale on teada, et eksmiss elab kolme lapsega jätkuvalt nende Pirita eramus. Äriregistri andmetel on varem Aigrote ühisomandis olnud kolmekorruseline, enam kui 400ruutmeetrine maja rännanud juuli esimeses pooles Kristiina ainuomandusse.

Aivar Aigrole kuulub osaühing Dreamland, kontsern, mis tegeleb kinnisvara ja kinnisvaraga seotud tegevustega Tallinnas ja Harjumaal. Äripäeva rikaste TOPis oli Aivar Aigro oma 23,5 miljoni euro suuruse varandusega läinud aastal 138. kohal. Pirita maja sai Kristiina endale, aga kuidas jagunes lahutuse käigus ülejäänud vara, sel teemal ei lausu Kristiina sõnagi.

Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigro ja kinnisvaraärimees Aivar Aigro olid koos pea 19 aastat, neist 15 abielus. Liidu helgematel päevadel ütles Kristiina Kroonikale, et nende eesmärk on keskenduda üheskoos laste heaolule, et tagada neile kaunis ja muretu lapsepõlv.

Esimesed märgid, et Aigrote paradiis ei ole päris pilvitu, ilmnesid mõne aasta eest, kui Kristiina avaldas ajakirjale Naised, et tema ja Aivari klantspildina näiva elu varjus on olnud väga raskeid aegu. Samas lisas ta, et nende abielu on siiski õnnelik, kuna nende vahel valitseb usaldus. "Usaldus teineteise vastu on see, mis hoiab pere koos ja säästab inimesi liigsetest probleemidest. Kui pole usaldust, pole ka armastust," ütles Kristiina.

Aigrote abielukriisi loos mais ütles sõna sekka isegi Bastioni endine moelooja ja Kristiina sõbranna Merike Pääro: "Austusest kogu Kristiina pere vastu pean kahjuks tõdema, et meie kodudes juhtub nii mõndagi ning muinasjutuks oli seda raske nimetada."

Muide, Kristiina ei loobunud Aigro nimest, sest soovib kanda lastega ühist perekonnanime.