Nende vanemate laulude sõnad on reljeefsed, keskendudes vähemalt Sigmund Freudi järgi kahele elus peamiselt edasiviivale jõule – sugutungile ja võimuihale. 

Vaevalt möödub päev, mil raadiokanalitest ei kõlaks mõnd hip-hop-bändi 5MIINUST hittidest, nagu koostöös Nubluga sündinud "(Ei ole) aluspükse" või siis "Paaristõuked", "Erootikapood", aga ka juuni alguses välja tulnud "Peo lõpp". Veidi vähem kui viie aasta eest Võsul asutatud 5MIINUST murdis kohe esimesel aastal hinnatud tiitliteni – Raadio 2 tunnistas nende albumid parimateks hip-hop-albumiteks ja lisaks bändi Raadio 2 aasta artistiks. Tänavuselt Eesti Muusikaauhindade galalt viisid 5MIINUSE poisid koju maineka aasta artisti tiitli.

Aga kes nad on? Miks neil on veidrad artistinimed ja soov end varjata? Kas nad on nii kõvad naistemehed, nagu lugudest mulje jääb või hakkavad ka suureks saama? Kes on Narva jäetud ja millega on hakkama saanud pööraseimad fännid ja kuhu investeerib see ülimenukas kamp teenitud papi? Pikas ja põhjalikus intervjuus saab kõik see selgeks!