Värskelt ilmunud Kroonika Edukate Eri veergudel räägivad oma edukusest ja selle saladustest veel Urmas Sõõrumaa, Aku Sorainen, Indrek Stahl, Viktor Siilats, Enn Kunila ning oma edu valemist pajatavad paljud tuntud kodumaa ärimehed ja -naised. Lisaks leiab Edukate eri veergudelt, mis tänasest müügis poelettidel, ka edu horoskoobi, mis iga tähemärgi juhtimisvõimekusest ning seeläbi saavutatavast ja saatvast edust räägib.

Tbilisis kõrge mäe otsas asuv villa on Oleg Ossinovski (53) ja Anastassia Udalova (30) ainus päris oma kodu. Eestis üürivad nad Tallinna kesklinnas korterit ja mujal riikides neil kinnisvara pole. Seetõttu on suurejoonelise kinnisvaraarenduse Tbilisi Hills direktorina töötav Anas­tassia pannud selle disainimisse kogu oma südame, rohkelt energiat ja aega.

Sisseastujat tervitab klaasist kuubik, kus "elab" 60­aastane oliivipuu. See on toodud siia Lõuna-Gruusiast. Igast küljest vaadeldav kuubik koos elava puuga oli arhitekti idee ja alul kasvaski kuubiku sees looduslik suur puu, mille latv oli küll kaunilt roheline, aga toas sai vaadelda ainult puu tüve.