Populaarsete telesarjade, nagu “Ment”, “Ühikarotid”, “Kalevipojad”, “Padjaklubi”, ja ka näiteks menufilmi “Klassikokkutulek” kolme osa kaasstsenarist ise eitab sellist elumuutust. Fakt on aga see, et detsembris soetas Algus oma senise kodu lähistele Kalamajas teisegi korteri – nooblisse Noblessnerisse.

Korteriost jõuliselt arenevasse Noblessneri kvartalisse võib olla ka lihtsalt investeering nn pensionisambasse. Ainuüksi “Klassikokku­tuleku” esimest osa käis kinodes üle Eesti vaatamas ligi 190 000 inimest ja ka järgmised kaks on selle tegijatele kenasti sisse toonud. Näiteks ostis filmitriloogia produtsent Kristian Taska juba pärast esimese filmi menu enesele Itaalias Marche maakonnas vana kivimaja, mis on ümbritsetud oliivipuudest ja viinamarjaistandustest.

Algus ei figureeri küll jõuliselt seltsielus, kuid on hinnatud tegija teatri, tele- ja filmiringkondades – näitekirjanikuna on ta pälvinud mitmeid tunnustusi. Kuu aega tagasi aga sai ta tunnustatud ka romaanikirjanikuna – ta võitis kulka kirjanduse aastapreemia proosa kategoorias oma teosega “Midagi tõelist”.