Urmas Paeti erakordne kogemus

Aprilli viimasel päeval lendas europarlamendi saadik Urmas Paet Brüsseli-Frankfurdi 110-kohalises lennukis uhkes üksinduses. Lufthansa meeskond tunnistas Paetile, et sellist asja ei ole enne juhtunud, ja palus luba ajalooline hetk jäädvustada. "Tegime ühispildi. Loodan väga, et kriis saab kähku mööda ja lennufirmad elavad selle üle," ütleb Paet.

Vladasest ja Raunost said kolleegid

Seriaali "Pilvede all" näitlejast, ettevõtja Vladas Radvilaviciusest sai Retro FMi netivalvur, kes argipäevahommikuti annab ülevaate maailmas toimuvast iseenda silme läbi. "Tore hobi kasvas välja vestlustest saatejuht Rauno Märksiga," naerab Vladas, lisades, et Rauno mängis seriaalis tema abikaasa Mari (Elisabet Reinsalu) õe Pireti (Inga Lunge) meest. Kuidas sa ikka sugulasele ära ütled!

Eeva Esse tegi Rapuntslit

Aastaid poisipead eelistanud Kanal 2 saatejuht Eeva Esse üllatas muusikalises erisaates "Sinuga koos" pikkade blondide kiharatega, mis osutusid juuksepikendusteks.

"See oli väike vaheldus lihtsalt," ütleb Eeva. "Lühike soeng on mul olnud vaid viimastel aastatel, varasemalt on olnud õlgadeni või pisut pikemad juuksed."