Läinud nädalavahetusel esitas Alexela Kontserdimajas klaverivirtuoos Natalia Posnova Queeni hitte. Laval käis ka Peter, kes rääkis Freddiest ja mängis koos Posnovaga klaveril Queeni ühe tuntuma loo „Bohemian Rhapsody“, mille Freddie kirjutas 1975. aastal.

Peter küsis publikult, kas keegi sooviks talle järgmisel päeval Tallinna tutvustada. Püstihüppamisega andis endast märku vaid üks inimene – Aleksandra. Leppisid siis kokku kohtuda järgmisel hommikul kell kümme. Peteri ainuke palve oli, et ekskursioon toimuks autoga, kuna ta oli enne reisi saanud valuvaigistava süsti ja jalgsi liikumine oli tema jaoks raskendatud.

Aleksandra läks Peterile Radisson Blu Hotel Olümpiasse järele koos oma maastikuarhitektist abikaasa Peep Moorasti ja kaheaastase pojaga. Kõige-pealt käisid nad Nõmmel, siis jalutasid vanalinnas, kust Peter soetas endale Eesti sümboolikaga võinoad, Tallinna vaadetega köögirätikud ja ühe klaasi, mida kaunistab Tallinna siluett.

Aleksandrale läks südamesse hetk, kui Pirita poole sõites tuli autoraadiost Queeni lugu „I Want to Break Free“ ja Peter hakkas seda kaasa laulma. „See õnnestus tal eriliselt hästi, see oli kui tema duett Freddie`ga…täiesti sürreaalne hetk!“ lausub Aleksandra.

Ringsõit lõpetati Pirita Jahtklubis, kus Peter tellis jääkohvi ja kerge eine – hummuse, peedipesto ja praetud gruusia leiba. Peter rääkis võõrustajatele, et Freddie`le oli raske süüa teha, sest ta ei öelnud kunagi, mida ta konkreetselt soovib, vaid mainis möödaminnes, et valmista midagi kerget. Mis oli laulja jaoks sel hetkel kerge eine, võis Peteri sõnul vaid oletada, sest tema soovid ja valikud muutusid iga päev.

Peteri sõnul meeldis talle Tallinn väga – ta postitas oma Instagrami kontole hotellitoa aknast päikesetõusul ja päeval tehtud kaunid fotod.