Meelis leidis endale uue silmarõõmu õige pea pärast lahkuminekut. Kirsti ei olnudki seni veel mõne teise meesterahvaga kaamera ette jäänud – ent hiljuti see ühel Saku Suurhallis toimunud üritusel lõpuks juhtus!

"Tema nimi on Margus," kinnitab Kirsti uut suhet. "Kuid ütlen ka, et me ei ela koos – elame suisa eri linnades, mõlemal oma elu."

Kirsti töötab praegu Baltic Sotheby’s International Realty nimelises kinnisvaraäris, mis tegeleb luksuskinnisvara müügiga. Tal on ka eralastehoid, kus käib iga päev kümme väikest põnni hoius. Ettevõte on Kirsti oma, kuid laste eest kannavad hoolt oma ala spetsialistid.

Paide vanim poeg Kristofer (20) läks mõne päeva eest sõjaväkke aega teenima, noorem poeg Gulliver (16) aga aastaks vahetusõpilaseks Prantsusmaale. "Rotary õpilasvahetuse kaudu oli tal võimalik aastaks minna ja mina omakorda sain vastu 16aastase tüdruku, kes on aasta Eestis minu juures. Õnneks on vähemalt üks laps siin, kes leevendab seda valu, et oma lapsed kõik ära on," räägib muutustetuules Kristi.

Edu ja hoogu!