Joogainstruktor Heti Tulve (37) kannab oma ideaalse figuuriga välja ükskõik mille, ja tagasi ta juba ei hoia. Ühel päeval võib teda näha teksades ja T-särgis, teisel õhulise pitskleidi ja baleriinadega, kolmandal päeval aga sootuks maani kleidis ja kõrgetel kontsadel. Heti riidekapi sisu on kirevam kui vikerkaar ja naljaga pooleks nimetab ta end kanaarilinnuks.

"Mulle meeldivad tüdrukulikud ja romantilised asjad. Igapäevaselt kannan väga palju casual-riideid ja dresse. Otsin materjale, mis on naha vastas mõnusalt sõbralikud. Kui midagi ostan, siis valin linase materjali, kašmiiri või hoopis siidi," räägib Heti.

Lubab endale olla mittetrendikas

Heti elab moemekas Londonis, ent ise ta pühendunult trende ei järgi: "c. Võin endale lubada olla mittetrendikas. Mul on ükskõik, kuivõrd ma pole fashionista ega käi ka väga palju väljas. Näiteks suurte tossude trendiga ma iial kaasa ei lähe. Minu tassike teed on klassika."

LONDON ARMASTAB HETIT ja Heti armastab Londonit.

Heti valib garderoobi riided, mis sobituvad omavahel: "Pole mõtet soetada midagi, millele veel mitu asja juurde osta, et need omavahel sobiksid."

Suurlinnadaam lisab, et ta pole alati selliselt mõelnud: "Varem soetasin garderoobi ka väga erilisi statement piece'e. Näiteks kunagi oli mul Chris­tian Diori limited edition helesinine poninahast kott. Täna kannan aga igapäevaselt klassikalisi crossbody´sid ja lähtun mugavusest. Käekottidega on aga nii, et kui juba, siis võiks kotil ka värvi olla."

"Minu tassike teed on klassika."

Kallis maitse

Hetiga rääkides ei saa kingadest üle ega ümber. "Minu lemmikute seas on Gianvito Rossi, selle kinga liist sobib minu jalaga perfektselt. Samuti Jimmy Choo ja Louboutin. Aga igapäevaselt kannan Saint Laurent tenniseid ja Adidase jalatseid. Baleriinadest ­eelistan Tory Burchi ja J. Crew`d. Olen jõudnud sinna, et kui mingi bränd sobib, siis ei hakka uute firmadega eksperimenteerima."

Kõrged kontsad panevat ta jalga vaid siis, kui sõidab taksoga restorani ja hiljem astub restorani uksest otse taksosse. Ta ütleb, et kõrge konts on pigem vahend enda meelt lahutada.

Parfüümidest on Heti signatuurlõhn Byredo "Flowerhead".

"Sellega olen saanud kõige rohkem küsimusi, et mis lõhna ma kannan. Alguses, kui inimesed tulid juurde ja küsisid, mis parfüümi ma kannan, pidasin seda flirdiks. Näiteks minu poja trompetiõpetaja küsis: mis lõhn teil peal on? Olin šokeeritud ja mõtlesin, kas see küsimus on üldse sobiv. Kuid järgmine kord ta tänas mind ja ütles, et ostis selle lõhna oma emale. Samuti tellis "Flowerhead’i" endale ka minu ema. Ja kord küsis minult parfüümi nime toidupoe müüja."

Heti jaoks on asendamatu aksessuaar käekell - ta eelistab Cartoeri loomingut. Samuti särab tema käel 16 000 eurot maksev valge kullaga ja kümne teemantiga Cartieri "Love Bracelet" ehk armastuse käevõru. Heti mainib, et see on kingitus kelleltki väga eriliselt. Kes see eriline tema elus on, jätab naine saladuseks.

VÄRVIDE PILLERKAAR Kui Heti möödunud aastal New Yorgis seda MSGM kleiti müügil nägi, ei mõelnud ta pikalt ja ostis kohe. Hind: 1000 €(www.matchesfashion.com)
KLASSIKA Kolm aastat tagasi ostis Heti suusareisilt YSL Limited Edition koti, mis näeb ka täna välja justkui uus. Hind: 1700 € (www.net-a-porter.com)
KUI KAHTLED, VALI PUNANE! Heti armastab nii baleriinasid, tenniseid kui ka kõrgeid kontsi. Üks tema lemmik- disainereid on Gianvito Rossi. Hind: 1400 € (www.shoespost.com)
KELLELTKI ERILISELT ERILISE TÄHENDUSEGA Heti kätt ehib Cartier "Love Bracelet", mida kroonivad kümme teemanti. Hind: 16 000 € (www.cartier.co.uk)
SIGNATUURLÕHN Byredo "Flower­head" on tõeline komplimendikoguja. Heti on seda kandnud juba aastaid. Hind: 175 € (www.spacenk.com)