Kristel Aaslaid (30) sõnab, et tema motoks on: fake it until you make it (mõtlemine kujundab lõpuks su olemuse – toim.).

"Minu stiilinipp on kõhutunne. Vaatan, mis trendid on, ja nii saan kuidagi hakkama. Kapis on mul kõige enam kimonolaadseid asju, neid on hea teksade ja T-särgi peale visata," jagab Kristel head nippi. Oma järgmise päeva garderoobi ta ei planeeri. Aga kui ees ootab näiteks mõni üritus, siis mõtleb päeva jooksul oma piduliku riietuse põhjalikult läbi.

PUNANE Kristel ei kuulu mustade jopede koolkonda, vaid soovitab värve. Kevade lähenedes võib piiluda juba lühemaid jopesid ja häid allahindlusi. Jope Only. Hind: 47,90 € (www.about-you.ee)

Meik ja kleit võiksid klappida

Kristel armastab meiki ja riideid omavahel miksida. "Sageli vaatan, et lauvärvid klapiksid mu kostüümiga. Meikimine on juba pikalt olnud minu obsession," tunnistab Kristel. Ta kirjeldab humoorikalt, kuidas ootas pikisilmi meigikunstnik Jeffree Stari lauvärvide Blood Lust müükipanekut, mis toimus 21. veebruaril kell kaheksa õhtul. Paraku sattus sündmus kokku tema sõbrannast kunstniku näituse avamisega. "Istusin näituse ajal telefonis ja ootasin pingsalt, millal lauvärvid müüki tulevad. Vabandasin aina, et olen kohe-kohe sotsiaalne. Kui kell kukkus ja lauvärvid müüki tulid, ostsin kohe ära. Nüüd sain nad kätte ja olen väga rahul. Lillad toonid on... Oh, ma olen lillade toonide järele hull!"

Kodus "lössis ja lebos"

Nüüd, kui pea kogu maailm istub kodus, on igati paslik uurida, milline on Kristel seal – kas sätitud või pigem võtab vabalt? "Igapäevaselt kodus olles olen lössis ja lebos. See paneb mind kahtlema, kuidas mu elukaaslane (koomik Mattias Naan – toim.) saab minuga koos olla. Aga see ongi see kooselu test. Kodu on koht, kus saad omaette olla ja selline, nagu oled."

ROOSA PUSA Kes veel mäletab Hanna-Liina Võsa muusikalikooli kuulsat roosat ust? Kuigi see uks on nüüdseks ajalugu, elavad selle värv ja muster edasi pusadel, pluusidel ja pükstel. Roosa Ukse Bubblegumi kapuutsikas. Hind: 56 € (www.roosauks.com)
JULGE ERISTUDA Karikakardelt ei saa veel õisi noppida, kuid miks mitte kanda neid eriti ekstravagantseid eksemplare? Moncler Genius. Hind: 495 € (www.net-a-porter.com)
JULGE ERISTUDA Karikakardelt ei saa veel õisi noppida, kuid miks mitte kanda neid eriti ekstravagantseid eksemplare? Moncler Genius. Hind: 495 € (www.net-a-porter.com)

Samal ajal arvab Kristel, et ka tema kodune nägu võib isolatsioonis muutuda. "Usun, et kodus olles tuleb rohkem tuju meigiga katsetada. Samas on mulle oluline, et näonahk oleks niisutatud. Ma ei käi igapäevaselt meigiga, kuid ei lahku kodust ilma niisutava kreemita," räägib ta.

Üks tema suurimaid lemmikuid on Lövengripi toitev ja niisutav päevamask, millel on mõnus ja naturaalne lõhn. Kristel ütleb, et meigivabu päevi on kasulik teha, et nahk saaks hingata, aga niisutavat kreemi tuleb kasutada iga päev.

KODUMAISELT SOE Kui juuksed pole täiuslikud, tõmba müts pähe ja astu enesekindlalt päevale vastu. Kroonika soovitab kodumaist brändi Woolish, mille Iki Beanie müts on kahekihiline ja kootud peenest pehmest meriinovillast. Hind: 39 € (www.woolish.ee)
KEVADELE VASTU Elu tuleb ikka vaadata läbi roosade prillide ja mis meil praegusel ajal muud üle jääbki. Hind: 5,99 € (www2.hm.com)

Kirglik netis ostleja

Kristelis on peidus kirglik netišoppaja. Eestis ta kauplustes käia ei viitsi ja nii on ta aastaid tellinud endale asju veebipoodidest. Muusik räägib mõnusa avameelsusega, kuidas läks möödunud aastal Asoses (www.asos.com – toim.) oste tehes nii hoogu, et sel aastal lihtsalt tuli tuurid vägisi maha tõmmata. "Olen sel aastal eriti tubli olnud ja pole mitte midagi tellinud. Aga kui mul hoog peal oli, siis tuli ikka ohtralt asju. Näiteks ostsin värvilisi dresside komplekte, sest mul oli vaja esinemiseks midagi chill’i. Esinemiseks oli mul vaja ka pükskostüümi. Oh, ma ei mäletagi, mida ma kõike kokku ostsin..."

Mida aga soovitab Kristel veebis ringi vaatavale ostuhuvilisele, kes alles astub selles vallas esimesi arglikke samme? "Kasuta kindlasti Trustpiloti abi, et uurida, kas leht, kust tahad tellida, on piisavalt usaldusväärne."

IHALDUSVÄÄRNE PALETT Lillasid toone jumaldav Kristel kiidab Jeffree Stari paletti, mis on täiusliku kvaliteediga ja tõeline peeglilaua kaunitar. Hind: 64,95 € (www.showpo.com)
NIISUTA OMA NAHKA! Kristel ütleb, et näonaha niisutamine on äärmiselt oluline ja ilma päevakreemita tema kodust ei lahku. Kristeli lemmik on toitev ja niisutav päevamask, mis ühtlustab nahatooni ning annab sellele niisutatud ja särava jume. Löwen­grip Hind: 37 € (www.scandinavianbrands.ee)