Brigitte Susanne Hunt (23) tuleb intervjuule lihtsates riietes ja meikimata. Ta on soe ja sõbralik. Räägib hea diktsiooniga ja väga kiiresti nagu tõeline raadiohääl. Joob kohvi ning suitsu asemel paneb huule taha tubakat. „Suitsu on lahe tõmmata peol, kui peas on suur kübar ja slim käes, kuid mitte igapäevaselt. Ma ei kujuta ette, et alustaksin oma hommikut suitsuga ja pärast kõik riided haiseks. Huuletubakas on hea lahendus.“

Sinu Facebooki profiilis on pilt, kus sind ei tunne absoluutselt ära. Fotolt vaatab vastu paksuke tüdruk tumedate juustega. Oled see tõesti sina?

Olin siis neliteist, kui see pilt tehti. See oli murdeiga ja üleüldiselt minu jaoks raske aeg, sest minu vanemad läksid lahku. Kui mul on elus rasked ajad ja olen stressis, siis võtan kohe kaalus juurde. Olen emotsionaalne sööja, kes leiab lohutust söömises. Kaalusin siis 68-69 kilo, äkki isegi 70 tuli ära üks hetk. Hoian seda pilti meelega üleval, et ma ei unustaks kunagi seda, missugune ma olen olnud. Ma olin paks siga! Ja mulle meeldib seda näha, mulle meeldib selline sadomaso vaimses mõttes. (Naerab.)