8. juunil kihutas Mihhail Jefremov (56) oma džiibi roolis Moskva südalinnas vastassuunavööndisse ja otse otsa väiksemale kaubikule. Raske laupkokkupõrge, mõlemad autod lömmis, aga üks auto tublisti rohkem kui teine. Politsei ja kiirabi saabusid kiiresti – ikkagi Moskva!

Mees, kes õnnetuse põhjustas, on Venemaal ja tegelikult ka kaugemal hästi tuntud – näitleja ja lavastaja Mihhail Jefremov. Ta oli tugevalt purjus. Kohale saabunud politsei viis ta endaga kaasa. Teine liiklusõnnetuses osalenud autojuht Sergei Zahharov suri mõne tunni pärast haiglas.

Uudis lendas üle Venemaa ja kaugemale Euroopassegi. Sest ei olnud tegemist lihtsalt vastiku looga, et keegi istub purjuspäi rooli ja sõidab süütu inimese surnuks. Selliseid asju juhtub suurel Venemaal iga päev, Moskva-suuruses linnas ei viitsi krimireporterid kõiki juhtumeid äragi trükkida. Jefremov on aga kuulsa teatri- ja filmisuguvõsa esindaja, näitleja, lavastaja, telenägu. Inimene, keda paljud teavad teatrist, veel rohkemad aga kinost või teleseriaalidest. Inimene, kes on rääkinud avalikkusele aust ja eetikast, aga kel varemgi olnud pahandusi alkoholiga.

Ülalolevast videost näed, kuidas Jefremov veel mõned kuud tagasi Delfi.ru Bubliku meelelahutusportaalile oma suhetest alkoholiga rääkis, allpool aga lugeda tema tõusmisest täheks ja traagilisest langemisest trellide taha...