Kroonika allikate andmetel on Kätlinit ja Danieli korduvalt nähtud koos Tallinna ööelus, juulis nautisid nad teineteise seltsi ka Pärnu päikese all.

Marani elus on alati figureerinud värvikad mehed – Kalev Kurg, Tõnu Leppik ja Meelis Lao. Pikim suhe oli tal ettevõtja Urmas Sõõrumaaga, kellega tal on ka kaks tütart.

Raivo Roosna sai tuntuks 1984. aasta 19. mail, kui põgenes koos ALEX LEPAJÕE, Harry Gelsteini ja André Hildebrandtiga kummipaadis üle Soome lahe Eesti NSVst vabasse maailma, Soome. Aasta hiljem tühjendasid relvastatud Roosna ja Lepajõe Helsingis panku ja kukkusid kinni. Meestele mõisteti kaheksa-aastased vanglakaristused – Lepajõe vabanes Soome vanglast ennetähtaegselt neli aastat hiljem, Rootsis Norrköpingi vanglas karistust kandnud Roosna põgenes sealt samal, 1989. aastal.

Ladionist ehk Roosnast ei eksisteeri ühtegi avalikku fotot, vaid kaadrid, mis on tehtud 1980-ndatel aastatel. Maranit ja Ladioni koos näinu nendib, et mees on igati nägus ja väga heas vormis nagu noorpõlves – vaid aeg on toonud näojoontesse veidi kurde juurde.

Maran jääb tabamatuks, niisamuti Ladion, kelle osalusega osaühingu WinePort24 telefoninumbritelt ei vasta keegi.