Tema ettevõtte Amare Luna müügitulu saab mõõta sadades tuhandetes eurodes ja firma puhaskasum on viiekohaline muljetavaldav number. Talle kuulub kesklinna piirkonnas kahekorruseline suur korter, mille hinnast suure osa tasus ta kohe ostes. Ta tuleb intervjuule silmatorkavalt puhtaks poleeritud lumivalge hübriidmaasturi Lexus RX-iga (mille hinnad algavad 62 000 eurost) ja mõistagi ei puudu sel ükski sõidumugavust soodustav lisa. Miks on see oluline? Sest Epp Kärsin (39) on saavutanud oma edu nullist ja vaid nelja aastaga. Olles pärit pisikesest külakesest Tartu lähedalt, ei aimanud ta veel viis aastat tagasi, et saab majanduslikult sõltumatuks inimesi õigesti armastama õpetades. Tema koolitused on pool aastat ette välja müüdud ja huvi nende vastu ei näi raugevat.

Epp Kärsin on tänases Eestis fenomen, kes tabas naelapea pihta. Ta on nagu materialiseerunud Amor, kes laseb välja vibunooli sõnumiga: seksige rahuldustpakkuvamalt ja te saate õnnelikuks!

Oled alati valmis seksiks?

Õpetan ka koolitustel, et kõigepealt tuleb mees ära rahuldada, siis võtab mees naise käsile. Muidugi võib olla ka vastupidi ja mu mees tahab tihtilugu mulle esimesena naudingut pakkuda. Võtan kõik naudingud suure rõõmuga vastu. Alkoholi ma ei tarbi ja kõhtu kunagi täis ei söö, sest iialgi ei või teada, millal seksi saab. 

Jaga
Kommentaarid