Värske Kroonika kaanel on sel korral Ivo Uukkivi ja Mari-Liis Lill, kes peagi tervitavad enda teist ühist last (loe lugu siit). Sedapuhku meenutame, kuidas paar esimest korda avalikkusele paarina silma jäi. Ja seda pea 10 aastat tagasi!

12.05.2008 | Ivo Uukkivi ja Mari-Liis Lill nautisid koos Nädala galat

Kuigi IVO UUKKIVI (42) on koos kolleeg MARI-LIIS LILLEGA (24) varemgi silma torganud, pole paari kehakeel avalikkusele seni edastanud nii jõulist signaali sügavast mehe ja naise suhtest!

Läinud nädalal tunnistati Ivo teleajakirja Nädal auhinnagalal parimaks seriaalinäitlejaks ning seal jäi «Kelgukoerte» täht võidukalt kaadrisse ka vallutusega naisterindel — Mari-Liis Lillega. Uukkivi ja Lill liikusid seltskonnas säravamatena kui kunagi varem, teineteisel õrnalt ümbert kinni hoides. 
Näitlejapaari kehakeel iseenesest polekski nii tähelepanuväärne, kuid pärast lahkuminekut kokapreili Anni Arrost pole Uukkivi end kordagi ühegi daamiga just nõnda näidanud. Kuigi Ivo on seltskonnas liikunud nii näitlejatar Britta Vahuri kui ka Mari-Liis Lille seltsis, on ta kaamerate sähvatuste valgel pigem käed sügavale püksitaskutesse surunud, kui kauni kaaslanna embusse haaranud...

Koos Lillega on Ivo varem silma hakanud nii Draamateatri Antsude üritusel kui ka lavastuse «Bulgakov» esietenduspeol. Mari-Liis jääb kommentaariga 
kitsiks: «Eee, ma ei räägi sellest midagi!»

Kaarte segabki veel vaid Mari-Liisi salapärane austaja, kes näitlejannale jaanuaris iga päev teatrisse sada tulipunast roosi läkitas. Oli tegu tõesti Ivoga? Kahjuks ei õnnestunud seda seriaalitähelt küsida — mees jäi tabamatuks.

Jaga
Kommentaarid