Nii nagu välismaal, on ka meie põhjanaabrite juures hakanud pinnale kerkima valgustkartvad ahistamisseigad ja erilise tähelepanu all on vastuoluline, ent väga hinnatud produtsent Aku Louhimies, kelle meetodid on niiehknaa väga ebatavalised, ent eriti kummaliselt käituvat ta naisnäitlejatega, vahendab Publik Soome uudistemagasini Iltalehti

Näiteks olevat ta näitlejanna Pihla Viitalat näkku löönud ja käskinud tal süüa toitu, mille too oli äsja välja oksendanud. Lisaks olevat ta käskinud ühel lapsnäitlejal mõelda oma vanemate surmale, kuna tema karakterile oli antud stseenis nutmine ette nähtud.

Juhtumeid on ohtralt ja näitlejaid, kellel produtsendi tegude kohta palju rääkida, lisaks Viitalale veel mitmeid -  Pamela Tola, Jessica Grabowsky, Matleena Kuusniemi, Lotta Lehtikari, Saija Lentonen, Rebecca Viitala ja Manuela Bosco on kõik teatanud, et mehega enam koostööd ei tee, kuna tema stiil on hirmutav ega tekita neis usaldust. Louhimies eitab kõike. 

Eestis on Louhimies tuntud eeskätt filmidega "Vuosaari" ja "8-pallo", kus näitles ka Lenna Kuurmaa, keda meedia Louhimiesiga ka romantilises plaanis seostas.