Raadiohääl ja telesaatejuht Alari Kivisaar sai tänavu kevadel ühe taksikutsika näol uue pereliikme, kes figureerib aktiivselt nii tema kui ka SkyPlus'i Instagramis ja mis seal salata - see armas pikakoonuline on ühtlasi fännide lemmiktegelaseks.

Alati Kivisaar rääkis SkyPlus'i otse-eetris, et uus taksikutsikas võeti peamiselt laste ja naise tõttu, sest eelmine, 16-aastane taksikoer lahkus möödunud aastal "parimatele jahimaadele" ja tema lahkumine oli kurb ning traagiline.

"Pean tunnistama, et ma ei olnud väga entusiastlik uue koera võtmise suhtes, sest ma teadsin, et sellega on ikka vaeva ka," rääkis Kivisaar. "Ja ma teadsin ka seda, et ükskõik kui väga lapsed ja naine seda koera ka ei tahaks, on see lõpuks minu koer."

Ja tundub, et Kivisaarel oli õigus. "Kõik tahtsid, aga koer on minu - mina pean temaga jalutamas ja arsti juures käima, süüa panema ning tegelema".

Täna kirjutas aga Kivisaar enda Instagrami pildi alla, et koer on väike, ent isu on suur ja lisas väite illustreerimiseks ka humoorika pildi.

Ise on väike aga isu suur.

A photo posted by @alarikivisaar on

Jaga
Kommentaarid