Mainekaid disainiauhindu ja heakskiitu pälvinud Öölooma näotekid teevad jätkuvalt kõrget tähelendu ja koguvad pupulaarsust nii Eesti kui ka välismaa staaride seas.

Näiteks on loomakujulistest maskidest vaimustuses Sandra Sillamaa, Marko Reikop, maailmakuulsate staaride jumestuskunstnik Lisa Eldridge, 11 miljoni jälgimisega youtuber Zoella ehk Zoe Sugg, populaarne joogatüdruk Rachel Brathen, kuulus investor Tim Draper, Venemaa vaatajaskonnaga Eesti youtuber Estonianna ja paljud teised!

(250 - 6.september) Uued lood küpsevad ???????????? #tradattack

A photo posted by Sandra Vabarna (@sandravabarna) on

Pisut üle aasta tegutsenud ettevõte on seadnud endale eesmärgiks jõuda laia maailma loomakujuliste unemaskidega. Tänaseks on müüdud üle 7000 unemaski 53 erinevasse riiki.

Lisaks Euroopa riikidele ka näiteks Israeli, Pakistani, Hong Kongi, Columbiasse, Tšiilisse, Azerbajiani, Uus Meremaale, Singapuri, Brasiiliasse jne. “Eks me pisut üllatusime, kui meiega hakati maailma erinevatest otsadest ühendust võtma. Ilmselt lisandub meile teadaolevate riikide nimistusse veel mitmeid riike, sest väga palju müüakse unemaske Tallinna parimates disainipoodides, mida turistid külastada armastavad,” rääkis Öölooma kaasasutaja Mihkel Virkus.

Nagu mitmed uued ettevõtmised sai ka Öölooma unemaskide idee alguse isiklikust vajadusest. “Magan hästi ainult pimedas, aga apteegis või kaupluste iluosakonnas müüdavad unemaskid ei ole kuigi lahedad - tundus, et maailmas oleks sellisele tootele turgu,” rääkis üks Öölooma asutajatest Johan Kallas.

Kui illustraatorist türduksõber ja Ööloomade autor Karmen Heinmaa Johanile sünnipäevaks esimese unemaski meisterdas ja seda juhuslikult paar inimest nägema juhtusid, tekkis mõte neid ka müügiks tegema hakata. “Üllatav oli see, et kui paljudel inimestel on minuga sarnane magamisharjumus, ja lisaks on unemaksid paljudele lennurieisidel asendamatuks kaaslaseks, aga muidugi ka niisama lahe kingitus,” lisas Johan Kallas.

Kõikidele näotekkide fännidele on Ööloomal aga rõõmusõnumeid - Septembri lõpus lansseeritakse uus toode nimega Indiegogos!