11. oktoobril esitlesid Rootsi rõivabrändid Halens ja Cellbes sügistalviseid kollektsioone. Riias, Pullman Riga vanalinnas asuvas 5*-hotellis toimunud moeetendusel, mida külastasid ka Eesti moeajakirjanikud ning blogijad, esitleti enam kui 40 erinevat looki. Show stiliseeris lätlannast stilist ja moedisainer Indra Salcevica.

Halensi selle sügishooaja põhitoonideks on hall oma erinevate varjunditega, metsaroheline ning burgundia punane. „Sügiskollektsioonis leidub rohkelt naiseliku lõikega värviküllaseid kleite – nii kehasse hoidvaid kui ka alt laienevaid, maksikleite ja trendikalt A-lõikelisi. Kombineerisin neid kihiliselt erinevate kudumite, vestide ning jakkidega,“ selgitab stilist Indra Salcevica. Cellbesi peamisteks märksõnadeks sügistalvisel hooajal on stiilne klassika ning naiselikkus läbi detailide. Domineerivateks värvitoonideks kollektsioonis on looduslähedased värvid – purpurpunane, roostekarva ning samblaroheline.

Modellidena astusid üles nii Halensi ja Cellbesi kliendid kui ka elustiili- ja moeblogijad Lätist, näiteks Brigta Dambe, ja lõunanaabrite üks kuulsamatest “juutuuberitest” Anete Ozolina.

Halensi ja Cellbesi sügistalvised kollektsioonid on müügil veebipoodides www.halens.ee ning www.cellbes.ee.