Rohkelt õnne sünnipäevalistele!

  • Elmo Nüganen 55 15.02.1962, lavastaja ja näitleja 
  • Edda Paukson (68) 10.02.1949, astroloog 
  • Gertu Pabbo (21) 10.02.1996, laulja 
  • Lagle Alpius-Mäll (66) 11.02.1951, laulja 
  • Lauri Liiv (40) 11.02.1977, laulja 
  • Inga Lunge (36) 11.02.1981, näitleja 
  • Marju Kuut (71) 12.02.1946, laulja 
  • Grete Klein (28) 12.02.1989, teletäht 
  • Marika Korolev (47) 16.02.1970, näitleja 
  • Rednar Annus (47) 16.02.1970, näitleja 
  • Jaanus Saago (27) 16.02.1990, laulja

Jäär 21. märts – 20. Aprill
Ees on kiired ajad. Ära mine närvi, kui teiste tegemised ja toimetamised sinu jaoks liiga aeglased tunduvad. Armuasjades suurepärane nädal – näed kõike roosades värvides ning tunned rõõmu sellest, mida elul sulle pakkuda on. Pinnale kibelevad kaua peidus olnud tunded ja see on üksnes hea.

Sõnn 21. aprill – 20. Mai
Ootad põnevust ja seda, et midagi ometigi juhtuma hakkaks. Hakkab ka! Elu viib sind seiklustesse ja sätib sind olukordadesse, millesarnastes sa varem olnud pole. Ära kujunda arvamust teisest inimestest juttude põhjal, mida kuuled. Anna talle võimalus end ise tutvustada.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa ei suuda leppida sellega, kuidas mingid asjad läinud on. Ajad ikka oma jonni ning sa ei saa aru, et võiksid mingites seikades pisut järele anda. Kui tahad, et sind paremini mõistetaks, tee oma mõtted kuuldavaks. Ära arva, et inimesed sind kui raamatut loevad ning kõigest lihtsalt niisama kergelt aru saavad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Inimene, kellega päevast päeva kokku puutud, niidab sind jalust. Sulle meeldib tema välimus, tema huumor, mõtted ja väljaütlemised  – kõik ! Et aga ka su enda võrgutusoskused on sel nädalal tipus, pole ime, kui sinu lummusesse langeb nii tema kui veel keegi teine ning ehk kolmaski. Sõbrakuul võib armukolmnurk ju säriseda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Lõvi laka ümber hõljub veebruarikuu teasel nädalal selge ja õnnelik aura. Sisemist rahu kiirgab igas suunas ning mõjutab kõiki, kes su teele jäävad. Pole ime, kui asud tänaval aitama võhivõõrast hädasolijat või pakud abi tigedale naabrinaisele, kellest muidu kaarega mööda käid.

Neitsi 24. august – 22. September
Rahu ainult rahu. Proovi asju ükshaaval teha, sest liiga palju korraga ette võttes kaotad pea ning usu endasse. Andes vähe võid saavutada palju. Ära alahinda enda oskusi ja teadmisi. Inimesed muutuvad ajas ja muutud ka sina. Õnneks paremuse poole.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kaaludele puhuvad sel nädalal pisut liiga tugevad tuuled. Enesekindlaks jäädes saad tormiga kenasti hakkama, kuid ebakindlaks muutudes niidab see sind jalust. Keskendud ainult materiaalsele ning mõtled, kuidas rahakotti kobedamaks muuta. Numbreid liites ja lahutades võib tähtsaim – sinu hingelisem pool, sulguda. Ära pabista liialt, sest asjad lähevad lõpuks ju ikka nii, nagu nad lähevad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Lõpuks ometi oled valmis tegema kompromisse. Seda on su ligimesed pikalt oodanud ning nüüd rõõmustad selle üle ka sa ise. Milleks nii palju vastupunnimist ja jonnimist? Taipad, et tegelikult poleks olnud ju vaja. Väike meelemuutus toob päikese pilve tagant ning jätab varjud selja taha.

Ambur 22. november – 21. detsember
Tunned end kui eksinud laps – pisarad pitsitavad põses ning ärevus närib hinge. Kui sa enda hinges toimuvast kellegagi räägiksid, oleks poole kergem olla, kuid – kellega end jagada? Inimene, keda usaldasid, on sinus pettunud. Miks, seda tead sa isegi. Ehk on aeg uhkus alla suruda ning vabandust paluda?

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Tegele asjadega, mis sulle tõesti väga meeldivad ning korda lähevad. Et energiatase pole sel nädalal laes, pole vaja tühja rapsida ning enda niigi lahjasid patareisid kulutada. Väldi sentimentaalsust ja kurbi filme. Ammuta jõudu sõpradest, anekdootidest ning eriti mõnusast rammusast jäätisest.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Veevalaja on käesoleva nädala kõige suurem ülemõtleja. Kaalud ja vaagid igat lauset, mida ütled ning mida sulle öeldakse. Ära otsi kõiges hiiglaslikku tagamõtet, igas lõõpimises sügavat sisu. Võta vabamalt!

Kalad 20. veebruar – 20. Märts
Kükitad oma mõtetega minevikus ja arutled kõval häälel, kuidas kõik varem ikka nii hea ja tore oli. Olgem ausad – ega ikka ei olnud küll. Sa lihtsalt ei mäleta kõike, mis on juhtunud ning negatiivsed seigad on peast pühitud. Kui sa sellest aru saad, laseb see ka alanud nädalat nautida ning uusi, meenutusväärseid mälestusi tekitada.

Jaga
Kommentaarid