„Kogu elu, olgem ausad, käib praegu tütar Amanda ümber,“ ütleb laulja Gerli Padar. Tema tantsutreenerist elukaaslane Martin Parmas lisab: „Amanda on vaatamata oma väga noorele eale koos tantsupartner Robert Veidega absoluutses tipus!“

Gerli Padar (37) ja Martin Parmas (33) saabuvad kohtumisele koos tütarde Amanda Rebeca (12) ja Camilla Mirandaga (2). See, et on väga varane hommik ning kodulinn Tartu alles uttu mähkunud ja tukkuv, nende lõbusat olemist ei heiduta – tipptasemel võistlustantsuga tegelev suurem õde heidab tennised jalast ja suundub süles oleva väikeõega kohviku lastenurka, kus algab poemäng.

Amandast on saanud tipptasemel võistlustantsija, kes ei nopi esikohti enam mitte üksnes Eestis, vaid ka suures maailmas!

Gerli: Tead, see kõik, mis hetkel toimub, on lihtsalt uskumatu. Muidugi on kõige taga suur töö ja vaev ning selle eest saab tänu öelda Martinile ja tütrele endale, et neil jaksu jagub. Aga nagu ütlesin – tantsusaade avas mulle hoopis teistsuguse maailma ja ma olen selle üle, et sinna maailma sattusin, äraütlemata õnnelik.

Võistlused viivad teid üha sagedamini Eestist ära.

Martin: Mina käin kõige tihedamini ära, sest olen ka rahvusvaheline tantsukohtunik. Ja muidugi käin ju alati Amandaga kaasas, sest olen tema treener.

Gerli: Selle aasta algusest olen ka mina käinud praktiliselt kõikidel maailmakarika etappidel kaasas.

„See kõik, mis hetkel toimub, on lihtsalt uskumatu.“Gerli

Martin: Etapid toimuvad üle maailma ja peaaegu igal nädalavahetusel. Alguses käisime neil tütrega kahekesi, kuid siis mõtlesime, kuidas teha nii, et ka Gerli meiega liituda saaks. Ümber laua arutelust sündis perefirma MG Projects, kus kõigil on oma roll – mina olen võistlustel, nagu ikka, kohtunik, Amanda võistleja ja Gerli hakkas võistlustel laulma. Asi toimib.

Mida see täpsemalt tähendab?

Gerli: See tähendab, et nüüd käime koos maailmas ringi. See, mida mina pakun, on võimalus nautida tantsu taustal päris laulu. Korraldajatele meeldib see võimalus väga ja pakkumisi tuleb iga päevaga üha enam. Alguses ei julgenud ma mõeldagi, kuidas hakkama saan – lood peavad olema ju õiges tempos, õige rütmiga. Maht, mida õhtu jooksul esitada tuleb, on korralik – teinekord sada laulu! Ma tõesti kartsin alguses vastutust võtta, kuid täna on see puhas rõõm.

Jaga
Kommentaarid