Moelooja Perit Muuga esitles 27. aprilli õhtul moehuvilistele restoranis Masha oma värsket kevad-suvist kollektsiooni.

Esitlusele tuli Perit Muuga uus kollektsioon "Wildlife", mis pakatab värvidest ja värskusest. Taaskord loodusest inspireeritud kollektsioon suundub seekord troopilisse vihmametsa. 

Huntide asemel jookseb seekordne ürgnaine koos leopardite, sebrade, ahvide, paabulindude ja isegi konnadega. Efektsed looma- ja linnumustrid, kirkad troopikataimed ning mahedad lillemustrid põimuvad kokku säravläikivate kangastega. Soojad erksad toonid, sillerdavad kuldsed ja hõbedased varjundid loovad tõeliselt kuuma suvepäeva emotsiooni.

Kollektsioon koosneb kevad-suvistest kleitidest, seelikutest, pluusidest, pükstest ja jakkidest. Lisaks on esindatud erksavärvilised tugeva karakteriga ehted. Esmakordselt on kollektsioonis ka kotid – väiksed clutch kotid, suuremad käekotid ja ka seljakotid. 

Materjalidest on kasutatud suveks eriti mõnusat puuvilla, viskoosi, trikotaaži ja huvitava tekstuuriga kangaid. 

Ka lõiked on mängulised, tavapärasest rohkem on vabalt langevaid ja A-lõikelisi kleite. Muidugi pole kuhugi kadunud ka juba klientide lemmikuteks saanud klassikalised taljesse töödeldud kleidid.

Meeleolukal moeõhtul esines džungliteemalise tantsunumbriga Colorées Art. Seinu kaunistasid Perit Muuga kleitidest inspireeritud maalid.

Uusi lugusid värskelt albumilt "Coffee For One" esitles armastatud lauljanna Liisi Koikson.

Perit Muuga uut kollektsiooni saab minna uudistama tutvumise salongiõhtule 3. mail kell 17.00-20.00, aadressil Masina 22, Tallinnas, bussijaama lähedal. 

Jaga
Kommentaarid