„Vedas, et taipasin Kristjanile helistada, kui noore mehena ummikusse olin sattunud. Mul vedas, et Kristjan otsustas minuga kampa lüüa – see määras meie mõlema saatuse,“ ütleb teleprodutsent Teet Margna (44), kes esmakordselt oma karjääri jooksul tõusis aasta meelelahutajaks. Koos Kristjan Jõekaldaga (45)!

Olete kahekesi nagu šampoon ja palsam – üks ilma teiseta ei toimi. Kuidas teie mehelik ego Eesti meelelahutaja tiitli jagamisega hakkama saab?

Teet: Minu ego saab väga hästi hakkama! Iga kord kui Kristjan on võitnud kas parima meessaatejuhi auhinna või saanud aasta parimaks meelelahutajaks, olen tundnud selle üle suurimat rõõmu! Eks see ole ju kaudselt ka tunnustus meie ühistele saadetele – seega ma rõõmustan Kristjaniga koos.

Mul on tunne, et eestlased tunnustavad suhteliselt harva üksteist avalikult. Maksimaalset pingutust tööl või kodus nii laste kui täiskasvanute puhul peetakse ootuspäraseks normiks. Kui sportlane võidab tiitlivõistlustelt medali, siis on ta lõpuks ka suurema kiituse ära teeninud, aga sageli on suurimaks tunnustuseks sõnakõlks „pole paha“.

Aasta meelelahutaja 2017! Mina!? No rahval polnud varianti – valisid Kristjanit ja said minu pealekauba…Aga muidugi võis mõnel puhul ka vastupidi olla. Igatahes olin ma seda kuuldes kohmetu ja sõnatu… Märt Avandi, Eesti parima meesnäitleja laureaadina, tunnistas meie saates, et varem arvas ta ikka, et teatripreemiate väljaandmine on üks subjektiivne asi. Et see sõltub sellest, kuidas žürii meelestatud on, aga sel aastal mõistis ta kindlalt, et see on ikkagi täiesti objektiivne asi, kuna auhind anti talle. No mul on sarnane tunne! Igatahes tegime oma saateid selgi aastal nii hästi kui oskasime. Olen tunnustuse eest väga tänulik!

Jaga
Kommentaarid