• Marika Vaarik 55 13.10.1962, näitleja
  • Liina, Lily ja Leila Luik (32) 14.10.1985, maratoonarid
  • Yana Toom (51) 15.10.1966, poliitik
  • Erkki-Sven Tüür (58) 16.10.1959, helilooja
  • Urmas Lennuk (46) 16.10.1971, dramaturg ja lavastaja
  • Liis-Katrin Avandi (34) 16.10.1983, tantsija ja näitleja
  • Mikk Saar (37) 17.10.1980, laulja
  • Jüri Muttika (40) 18.10.1977, teleajakirjanik
  • Jon-Arnold Mikiver (28) 18.10.1989, trummar
  • Aivar Pohlak (55) 19.10.1962, jalgpalliliidu president
  • Merle Jääger (52) 19.10.1965, näitleja
  • Simeoni Sundja (28) 19.10.89, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Usalda oma sisetunnet kui tajud, et keegi tahab sind endast välja viia. Raputa enda õlgadelt liigsed kohustused ja tee selgeks see, mida sa ise saada tahad. Luba keegi, kes sind väga hindab, endale lähemale. Tema imetlus annab sulle hoogu.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Su ümber on palju erinevat energiat ja sa ei suuda selles virrvarris adekvaatselt reageerida. Liperdad ja laperdad, tormad ja tegutsed, kuid päeva lõpuks pole sul midagi tehtud. Kallim hoiab sind õnneks ree peal ja kodune õnn õitseb.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Võid sattuda tüli keskmesse, kust välja vingerdada on hirmus keeruline. Samas iseenda elus teed sa suurepäraseid asju – viid lõpule nii mõnedki ettevõtmised, mida pikalt edasi lükanud oled. Energiat sul jagub ja võid seda õigesti rakendates imesid korda saata.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Tajud paremini kui eales varem, kes on kes. Kõik need, kes seni on sinu ees ustavalt ripsmeid volksutanud, aga selja taga keelt peksnud, ujuvad nüüd pinnale. Proovi enda viha paremini kontrollida, sest mingites olukordades on oht, et lased rusikad käiku. Nädala teises pooles lõõgastu ja leia rõõmu õues liikumisest.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sind viib endast välja uudis, mida kuuled. Õnneks on sinu võimuses olukord paremaks muuta ja sa astudki samme, mis kõik üsna kiirelt parandab. Tunned, et vajad püsti püsimiseks kellegi abi. Inimene, kes sind kuulab ja on su jaoks olemas, on õnneks ligidal. Et homne parem saaks, nihuta voodit nii, et sealt hommikuti parema jalaga välja astuksid.

Neitsi 24. august – 22. september
Kulged kui silmaklappidega oma õndsal rajal ja väldid intriige, mida teised kõrval punuvad. Sa ei suhestu teiste ütlemiste ja ettevõtmistega ning oled justkui Palle üksinda maailmas. Iseenesega olemise hetk on sulle väga vajalik, sest uuel nädalal hullad taas kui orav rattas.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa pead tegelema asjadega, mis sind karvavõrdki ei köida. Selleks, et need tehtud saaksid, leia endale midagi, mis sind naeratama paneb. Nii püsid tasakaalus. Kaalud, kes alles silmarõõmu leidnud, puhuvad suhte just sellel nädalal eriliselt kuumalt lõõmama. Vaata, et sa kõrvetada ei saa!

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kõnnid ja kõnnid, kuid kaugemale ei jõua. Annad ja annad, kuid vastu ei saa. Mõtle järele, mis su sihtpunkt on ja kas sa sõuad üldse õiges paadis. Äkki inimesed, kelle kõrval sa iga päev õilsalt rühid, polegi need õiged? Istu maha, tõmba hinge ja pane prioriteedid paika.

Ambur 22. november – 21. detsember
Ära oota kiitust ega teiste kommentaare, sest seda sa ei saa. Oled ise enda juht ja õpetaja, enese peremees ja tea, et su sisetunne sel nädalal ei eksi. Kipud emotsionaalselt laperdama ja päris paigas sa enesega ei ole, kuid parema homse suunas oled sa päris kindlasti teel.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Elu armastab sind ja sina elu. Tants ja pillerkaar on selle nädala märksõnad. Ajal, mil teised sügismasenduse all ägisevad, oled sina sõiduvees. Kust energiat ammutad, pole teada, kuid akud on sul ääreni täis. Keegi ihub su peale hammast, kuid vilista külajuttudele! Karavan läheb edasi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Keegi ähvardab sind. Ta ütleb: kui sa nii või naa teed, siis juhtub nii. Ega ikka ei juhtu küll. Sõnad on lihtsalt sõnad ja tegudeni need ei jõua. Su kallim annab sulle head nõu – kuula teda. Samuti tasuks tähele panna, mida vanem generatsioon soovitab. Nad võivad tehnilistes küsimustes veidi asjatundmatud olla, kuid elutarkust on neil küllaga.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Eitav vastus ei täheda seda, et sa loobuma pead. Kui üks uks sulgub, siis kuskil avaneb teine. Ära lase pead norgu! Teinekord on ka kõige sügavam auk kõige parem hüppelaud paremasse põnevasse homsesse. Siruta tiibu ja lenda!

Jaga
Kommentaarid