Lisaks muusikategemisele on Artjom Savitskil peidus ka teisi andeid, nimelt on ta oma hääle andnud populaarsele multifilmile "Hirmus Henry" ning töötab lastekanalis Kidzone TV, kus ta salvestab multifilmidele eestikeelseid tõlkeid.

"See töö on kaudselt seotud ülikoolis õpitud erialaga. Minu töö seisneb selles, et kui välismaalt tulevad multikad võõrkeeltes, siis mina salvestan Eesti parimaid pealelugejaid, kelleks on enamasti Eesti näitlejad. Edasi miksin hääle ja taustad kokku ja lasen kanali jaoks välja," selgitab Artjom huvitava töö tagamaid. Hetkel tegeleb ta multifilmidega "Hirmus Henry” ja “Littlest Pet Shop”.

"Päris paljud on minult juba kolm või neli aastat küsinud, et kas mina laulan multika "Hirmus Henry" tunnusmeloodiat – vastan teile kõigile jaa! Päris irooniline ongi see, et nüüdseks salvestan ma seda multikat päriselt. Ma olen väga rahul, et mulle see pakkumine tuli ja mulle väga meeldib seda teha."

Kes aga on need Eesti näitlejad, kelle hääi seni multifilmide jaoks kasutatud on? "Hetkel teen "Hirmus Henry" multifilmi tarbeks koostööd Mihkel Tikerpaluga. Teine multifilm, milleks on "Littlest Pet Shop", seda loeb peale Ursula Ratasepp-Oja."

Artjomi sõnul on ta alati tegelikult tahtnud laulmise kõrvalt tegeleda stuudiotööga ja kui see pakub rõõmu ka lastele, siis veel enam muutub töö nauditavamaks. "Lähen iga päev tööle suure rõõmuga, sest mulle väga meeldib seda teha."

????

A post shared by ARTJOM SAVITSKI (@artjomsavitski) on

Jaga
Kommentaarid