Muusik Artjom Savitski tõi eelmisel nädalal kuulajate ette oma uue singli "Suvi jälle käes", mille ta on loonud kahasse Kenneth Rüütliga ja koos nad selle ka esitavad.

Loo muusika lõid Artjom Savitski, Daniel Reinaru ja Andrei Zevakin, lugu Artjom Savitski feat. Kenneth Rüütli "Suvi jälle käes" on kõlanud juba mitme telekanali suvesaadetes ja raadiojaamades. Laulu sõnum mahub lihtsatesse sõnadesse: "Nüüd tõstan üles käed, ja laulan kõigest väest — on suvi jälle käes!"

Artjom räägib, et lugu oli tal teises võtmes juba olemas, kui tal veebruaris lõpus selle refrääni ümisedes talvest järsku kopp ees oli ning tekkis tundmus, et Eesti suvi on ikkagi väga tore, ning siis vormus kogu lugu suvelauluks. Kuna laulu C-osas oli auk, siis kohtudes kord stuudios juhusikult Kenneth Rüütliga, kellega Artjomi seob juba lugu "Valin ise oma tee", tutvustas ta Kennethile seda lugu ja üheskoos tehti laul lõpuni, lisades räpiosa.

"Laulud peavad olema lihtsad, sest inimesed ei viitsi luuleloomingusse süveneda, sõnum peab olema lühike ja tabav," selgitab Artjom, lisades, et suvi on tema jaoks jätkuvalt enim inspiratsiooni pakkuv aastaaeg, kus lisaks kontsertidele mängib ja laulab  ta palju ka inimestele eriti olulistel sündmustel, nagu seda on pulmad. 

Jaga
Kommentaarid