Raadiohääl ja näitleja Brigitte Susanne Hunt on hetkel kindlasti läbi aegade parimas vormis ja hiljuti on ta enda sõnul lisaks veel alla võtnud - küll aga pisut ekstreemse toitumisharjumuse näol.

Hoolimata sellest, et tervislik ja mitmekülgne toitumine on Brigitte jaoks viimasel ajal vägagi tähtis olnud, pole tal rohkete tegemiste kõrvalt aega süüa. "See on see vibe, et jess ma olen alla võtnud, sest mul pole aega süüa," kirjutab ta enda Instagrami kontol.

Brigitte rääkis möödunud aasta detsembrikuus Tervis Plussile, et kuigi praegu pakatab ta energiast ja rahulolust ning tunneb oma keha üle uhkust, pole see alati nii olnud. “Olin kooliajal kerges ülekaalus."

Brigitte lisas, et kaalulangetamise maanias tuli ette ka enesenäljutamist, taimetoidu- ja suitsetamisfaase. “Vahel sõin õhtuks vaid beebitoitu. Teinekord tegin suitsu, et mõtted toidult eemale saada. Oksendamiseni pole ma kunagi langenud. Küll aga esines olukordi, mil olin söönud päevanormist rohkem, mistõttu tundsin süümepiinu ning läksin ja jooksin üleliigsed kalorid kärmelt maha.”

Naine tõdes, et kaalulangus ei toonud soovitud rahulolu, sest sellega kaasnes ahistav tunne: enda keelamine, lõputu kalorite lugemine ja enesepiitsutamine. See oli ühtlaselt hall maailm, aga elul – ja ka taldrikul – peab olema värvi. “Nüüd olen neli aastat samas kaalus olnud. Ma ei mõõda ega kaalu ennast enam, oskan lihtsalt paremini süüa ega koorma oma keha. Kui varem sõin suuri portse, palju kartulit, makarone, kastet ja võileibu, siis nüüd tean, et toidukordi võib olla rohkem, aga need võivad koosneda vaid smuutist või kanast ja salatist.”

Jaga
Kommentaarid