Samal ajal kui Daniel Levi Viinalass valmistub koos Liis Lemsaluga jõulutuuriks, seisab ta silmitsi ka eraeluliselt äreva olukorraga.

Nimelt otsib Daniel koos enda abikaasa Eleriga uut pelgupaika, sest nad peavad uue aasta alguseks enda praegusest kodust välja kolima.

"See pilt on küll ilus ja hea, aga tegelikult on lugu selline, et peame aasta alguseks leidma endale uue kodu Tallinnas ja väike ärevus hakkab juba sisse tulema," kommenteerib Eleri Viinalass suvesooja pilti neist kahest.

Veel kevadises Kroonika kodu-eri numbris rääkisime Viinalasside idüllilisest Kalamaja korterist, mis nende sõnul on nagu üks mõnus hipilaul lõkke ääres. Tegelikult on Daniel ja Eleri elanud Kalamajas varemgi, ent praegusesse kohta sattusid nad seoses peremehe tagasitulekuga. Vinget asukohta tutvustas neile Eleri sõbranna.

Nüüd aga seistakse taas silmitsi kolimiseelse olukorraga ja otsitakse uut pelgupaika. Seetõttu paluvad noored ka sotsiaalmeediast abi: "Kui sa tead kedagi, kes teab kedagi, kes üürib midagi, siis oleme igasuguse info eest tänulikud!"

Ehkki Daniel hindab heas ja turvatud majas ning väärt piirkonnas elamist, kinnitas ta kodu-erile antud intervjuus, et iga elukoha puhul on kõige tähtsam see, missugused inimesed sind ümbritsevad: „Tegelikult polegi tähtis, kus sa elad, kas Kadriorus või Mustamäel. Kõige tähtsam on see, missugused inimesed sinu ümber on ja mida sa ise kohalikele annad – kas sa suudad ühe või teise kandi paremaks muuta.“

Viska pilk peale ka teiste staaride kodudesse ehk värske Kroonika kodu-eri number on nüüd müügis! 

  • MIHKEL RAUD kolis perega Koplisse
  • KATI TOOTSI ja tema tütre KAROLINA uus kodu Sauel
  • MART HABERI ja TAIVO PILLERI luksuskorter sai värske näo
  • ANNI ja TOMI RAHULA intelligentne majavalvur FIFA
  • MARILIN SIKKALI stiilne maakodu Läänemaal
Jaga
Kommentaarid