Eelmise aasta kevadel oma abielu muusik Joel-Rasmus Remmeliga lahutanud Laura Põldvere on nüüd, sügises taas armunud ja kooselus. Õnneseen, kes Laura läheduse võitis, on samuti edukas tegija meelelahutusilmast – produtsent Magnus Müürsepp.

Eelmisel pühapäeval tähistas Magnus Müürsepp oma 36. sünnipäeva. Seitse aastat vanusevahet ja seega mehel rohkem elukogemustki – loodetavasti on see liit püsiv ja Laurale (29) igati eneseteostust soosiv.

Kui Laura laulis Koiduga mais Eurovisioonil Kiievis: lost in Vero-na-aa, siis nii nagu lauluarmunud, ei olnud Laura armununa päris elus sugugi kadunud hing. Väidetavalt oli Magnuse ja Laura läbikäimine viinud selleks ajaks juba veendumuseni teineteises – just tema ongi see õige! Igal juhul kirjeldas Magnus juba Laura üleastumise eel muusikablogis MuusikaPlaneet üksikasjadeni lauljatari päeva, puistates detaile, mida just igaühele ei avaldata. Võimalik, et neist ei pidanud Laura eraldi rääkimagi, võimalik, et need olid lihtsalt mehe tähelepanekud ühisest hommikust…

Jaga
Kommentaarid