Täna astub Saku Suurhalli laval üles kindlasti üks põnevamaid koosseise, kuhu kuulub ka Eesti Laulu kõige nooremaks finalistiks tituleeritud Maian. Kes on see salapärane pruunisilmne tüdruk?

Mis tunded sind enne Saku Suurhalli lavale astumist valdavad?
Väga suur põnevus ning ootusärevus, kuid kindlasti ka väike hirm kõige tuleva ees. Ei tea ju, kuidas meil läheb.

Mis moel enda energiavarusid “laed” ehk mis on see, mis annab jõudu? 
Pere, kodu, sõbrad ja lähedased inimesed on kindlasti suured energiaallikad. Tean, et alati on inimesed, kellele toetuda ja kellega saan ennast vabaks lasta ja 100% mina olla. Mulle väga meeldib ka lihtsalt välja puhata - kas siis magada või lihtsalt lõõgastuda, seda pole ammu olnud.

Missugused on ettevalmistused enne tänast lavaleminekut? Mida teed teisiti kui poolfinaalis?
Üritan rahuneda ja mõelda selle enda jaoks väiksemaks, kui see tegelikult on. Mõtlen inimeste peale, kes on mulle kallid ning kujutan ette, et laulan vaid neile, siis läheb hirm palju väiksemaks. Kindlasti üritan ennast laval vabamalt tunda ja seda kõike rohkem nautida ning mitte mõelda sellest nii väga kui võistlusest vaid kui suurest võimalusest.

Kes on olnud sinu suurimad toetajad selles Eesti Laulu trallis?
Minu parimad sõbrad ja pere, kindlalt. Muidugi on ka võõraid inimesi, kes kirjutavad ja soovivad palju edu, mis teeb mul olemise palju julgemaks ja paremaks ning tunnen, et ajan õiget asja, kuid kõige suuremad toetajad on ikka pere ja sõbrad.

Karl vaatas küll mujale, aga pole hullu. My everything.????❤???? ???? @kevintegova

A post shared by Maian (@pisikemaian) on

Mis sa arvad… Mida sa teed esimese asjana kui tänane finaal läbi saab?
Ma arvan, et me lähme tähistama, ükskõik, mis koha me ka saame. Kuid samas, peale poolfinaali läksin koju magama, sest olin nii väsinud. Kes teab...

Nimeta enda kohta fakte, mida avalikkus sinu kohta veel ei tea.

  • Mulle ei maitse seened (olen üldse väga picky/valiv sööja).
  • Ma kardan pimedust.
  • Ma tahtsin nooremana politseiks või advokaadiks saada.
  • Ma olin esimese plaadi peal 3aastasena.

Kuidas sa iseloomustaksid Hugot ja Karl-Kristjanit väljaspool muusikamaailma? 
Nad on mega toetavad ja alati olemas. Neil on meeletult hea huumorisoon ja nendega ei hakka kunagi igav. Ma tean, et saan nende peale alati loota ja nad on olemas, kui mul on mure.

tryna make a cool feed here, they're dope pics too tho

A post shared by Maian (@pisikemaian) on

Millest sa unistad?
Ma unistan, et ma saan kunagi teha täpselt seda, mida hing ihaldab. Et ma saaksin oma emale ja isale ning endale suured majad osta ning endale tahaksin ma väga koera, kuldset retriiverit täpsemalt, ja et mul oleks kunagi oma pere, et ma saaksin laulda ja teha maailmale head, aidata neid, kellel on abi vaja. Tahaksin oma väikse venna ja õega ümber maailma reisile ka minna. Praegu unistan ma reisile minekust ja väiksest "pausist".

Vaata Eesti Laulu finaali täna kell 19.30 ETVs. Whogaux & Karl-Kristjan feat. Maian - "Have You Now" 9007003!

Jaga
Kommentaarid