Kui aastate eest köitsid Elizabeth II tähelepanu ja olid isegi tema lemmiktantsijaiks toonased Inglise rahvusballeti artistid Age Oks ja Toomas Edur, siis täna on eestlaste hulgast võitnud majesteedi tähelepanu Kristo Käärmann abikaasa Krissiga. Abikaasad olid hiljuti kutsutud isegi Buckinghami palee kuninglikule teepeole!

Kuninganna Elizabeth II hindab säravaid tegijaid start-up maailmas. Just idufirmas välja töötatud rahaülekandeteenusega TransferWise maailmas edu saavutanud Kristo Käärmann (36) oli eelmise nädala neljapäeval koos oma pesudisainerist abikaasa Kriss Soonik-Käärmanniga (33) oodatud õdusaks tunnikeseks-paariks paleeaeda. Eesti rikkaimaks meheks tituleeritud Kristo ja Kriss elavad juba aastaid Londonis, kus asub TransferWise`i peakontor ja Kriss arendab omanimelist pesuäri. Tööülesannetega hõivatud Kristo teepeole paraku ei jõudnud, küll aga esindas seal Käärmanne Kriss.

„Sinna oli kutsutud pea kaheksa tuhat inimest, nii et seal oli inimesi igast eluvaldkonnast,“ meenutab Kriss. „Palju tundus olevat diplomaate, äriinimesi, tsiviiltöötajaid.“

Ürituse tipphetk oli loomulikult tänavu juba oma 91. sünnipäeva tähistanud kuninganna saabumine!

Loe Krissi muljeid täpsemalt edasi värskest Kroonikast!

Jaga
Kommentaarid