Mõned aastad tagasi fitnessikarjääriga algust teinud Vello Vaheri tütar Endla Vaher tunnistas, et elu parimast vormist hoolimata jäi ta esimest korda fitnessivõistlustel finaali ukse taha. Seetõttu otsutas ta mõneks ajaks selle spordialaga lõpparve teha.

Fitnessitar on jõudis juba juba pärast esimest kolme trennikuud pjedestaalile, kuid ei tundnud ennast siiski kui kala vees. Oma keha demonstreerimine teeb talle siiani nalja, ta tunneb seda tehes end jätkuvalt imelikult, kohtunikud pole tema arvates ausad ja lavalt tulles on Endla ka lahinal nutnud, rääkis ta juulikuus Kroonikale.

Fitnessimaailma meelitas ta Ott Kiivikas, kes Endlat märkas ja nägi, et tal on fitnessi jaoks ideaalne keha: reljeefsed lihased, lai õlg, ilus kehakuju ja ülihea painduvus. Endla on 169 cm pikk ja kaalub 61–62 kilogrammi. Erimeelsuste tõttu läks aga nende kahe tee lahku - miks, loe SIIT!

Möödunud nädalal toimus Eesti kulturismi tippsündmus ja selgitati välja meistrid kulturismi- ja fitnessialadel. Esimest korda jäi aga Endla Vaher finaaliukse taha. "Ma olin enda elu parimas vormis, ma nägin enne võistlusi palju vaeva ning distsipliin oli parem kui eales varem - seetõttu on eriti veider, et jäin esimest korda finaalist kõrvale," kirjutas Endla enda Instagramis.

"Ent mõistan - fitnessimaailm ongi selline ja on aeg end sellest mõneks ajaks distantseerida. Kõik on hästi, pole põhjust muretsemiseks," selgitas ta. "Suur aitäh kõigile, kes mulle südamest kaasa elasid."

A photo posted by Endla Vaher (@endlavaher) on

Jaga
Kommentaarid