3. oktoobril esitles Fashion House Kadrioru Kunstimuuseumis Alberta Ferretti kolmest seeriast koosnevat sügis-talvist kollektsiooni. Show raames jõudis publikuni Main-, Prefall- ja Limited Edition kollektsioonid. Alberta Ferretti emotsionaalselt laetud sügis-talv 2017 teeb ühteaegu kummarduse nii kultuuriliselt rikka ajalooga Veneetsiale kui ka kiirelt muutuvale moemaailmale.  

Moeshowl kostitas joogiga G.H.MUMM Champagne. Modellide meigid tehti Glo Mineralsi kosmeetikaga, juuksed sätiti soengusse Sebastiani toodete abil. Sündmust korraldas Stiilikanal.

Kadrioru Kunstimuuseumis toimunud showl vallutas moelava naise romantiline siluett, andes aimdust disaineri vaadetest elegantsile ja naiselikkusele. Sügis-talvise kollektsiooni juhtmõtteks on sel korral naiselik julgus ning isikupära.

Main kollektsiooni taustal jutustasid oma loo Veneetsia kitsatest tänavetest ja kanalitest inspireeritud mustrid. Oma osa oli kaunistusena mängida ka St Mark’I lõvil ja mantlite põneval vormidemängul. Sügis-talv toob Alberta Ferretti loomingusse Veneetsia maastkumotiivide ja sümbolitega kaunistatud šifoonkleidid ning käsitsi maalitud kudumid.

Prefall kollektsioon on loodud modernse naiselikkuse väljundina, kandes endas ideed iseloomuga luksusest. Lava vallutasid  diagonaallõikelised sametkleidid, asümeetrilised seelikud ja pikad šifoonkleidid. Lisaks kaunistasid rõivaid tikandid, intarsia pits ja unikaalsed mustrikooslused.

Limited Edition avastas kaasaja diivade glamuurilemmikuid. Hooajale omaselt ehivad kollektsiooni angoora villast kudumid, mis on loodud kandmaks käsikäes diagonaallõikeliste seelikutega. Kleitidele lisasid müstilisust peened pitsmotiivid ja kontraste tekitasid mustad teksad koosluses oversized kudumitega. Värvidest oli kasutatud elava elustiili ja isikupära väljundina monokroomset kooslust valgest, mustast, punasest ja kullast.

Rõivabutiigi Fashion House tootevalikuga ja Alberta Ferretti kollektsioonidega saab lähemalt tutvuda Tallinna vanalinnas, aadressil Väike-Karja 12.

Jaga
Kommentaarid