Eile toimus Tallinnas ligi 1500-osalejaga võimas kuuetunnine treeningmaraton, kus panid end proovile ka mitmed tuntud näod nagu Juss Haasma, Daniel Viinalass, Kristel Aaslaid, Hanna Martinson, Anni Rahula ja Liisa Leetma.

“Igal aastal järjest kasvava osalejate arvu ja sadade tulihingeliste fännidega Nike Training Day’st on saanud kogu Baltikumi suurim ja ülevaatlikum uusi treeningsuundasid ja -trende tutvustav suursündmus,” selgitas MyFitnessi treener ja ürituse programmijuht Kristi Roosimägi, et just seal näidatakse ette suunad, mis järgneval aastal Eesti spordiklubides ilma teevad.

Tänavu osutus Roosimägi sõnul üheks populaarsemaks treeninguks Studio X, kus osalejad treenivad selleks spetsiaalselt loodud hämaras ruumis. “Võib öelda, et selles ruumis saab küll inimvõimed korralikult proovile panna, sest oleme seal kokku pannud nii sooritust võimendava interjööri, motiveeriva muusika kui ka spetsaalse valguse,” selgitas Roosimägi ning lisas, et ka igapäevaselt eelistavad spordiklubide külastajad järjest enam selliseid treeninguid, mis annavad maksimaalse tulemuse. 

Spordiklubideketi MyFitness kümne tegevusaasta jooksul on peetud viis Nike Traing Day’d.