3. novembril tähistati Tallinna kesklinnas Itaalia maailmakuulsa rõivabrändi Trussardi trendikat avapidu. Tegemist on esimese omalaadse esinduspoega nii Skandinaavias kui ka Baltimaades.

Kaupluse tootevalikus leidub naisterõivaid ja rikkalikult aksessuaare, esindatud on kaubamärgid Trussardi ja Trussardi Jeans. Trussardi on alati olnud laiahaardeline, kindla identiteediga ihaldusväärne bränd. Au sees hoitakse pere-ettevõtte väärtusi, vaadates samaaegselt tulevikku.

Gaia Trussardi, kes on grupi loovjuht alates 2013. aastast, tõdeb: „Trussardi bränd paistab silma pikkade traditsioonide ja esteetiliselt kauni üldmuljega, mis on inspireeritud elegantsest ja dünaamilisest Itaalia elustiilist. Minu sooviks on hoida ja kohandada neid väärtusi uuenduslikus võtmes, tuues samal ajal sisse ka positiivset irooniat ja miks mitte kergeid moekiikse, et need pöörase kiirusega areneva maailmaga ideaalselt sobituksid.”

Enam kui 100 aastat tagasi Bergamos loodud Trussardi brändile pani 1911. aastal aluse Dante Trussardi. Brändi esimeseks tooteks olid nahkkindad ja vaid paari aastaga suutis Trussardi kasvada üheks mainekamaks ettevõtteks rahvusvahelisel aksessuaaride turul, pälvides Briti kuningakoja ametliku varustaja kõrge positsiooni.

Trussardi esinduskauplus Eestis asub Tallinnas aadressil Pärnu mnt 12.

Jaga
Kommentaarid