Kolmandat aastat järjest toimub Cafe Lyoni eestvedamisel sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“, kus tuntud Eesti inimesed asuvad ametisse klienditeenindajana. 

Kampaania eesmärk on teenindaja töö väärtustamine ühiskonnas ja hea teeninduse tunnustamine. Nädala jooksul asuvad kohvikus igal hommikul teenindaja rolli tuntud ja armastatud inimesed: Sky Plusi hommikuprogrammi juht Maris Järva, näitleja ja blogija Grete Klein ning lauljad Laura Põldvere,Uku Suviste ja Kalle Sepp.

„Teenindajaid tuleb väärtustada, sest väga raske on iga päev olla rõõmsameelne, kuid just see on hea teenindaja märksõna,“ rääkis Uku Suviste, kes asub Cafe Lyonis tööle järgmisel neljapäeval.

„Olen ise kunagi koolipõlves ühe päeva teenindaja olnud ja näinud, kui palju on ebaviisakaid inimesi. Lõpuks otsime kliendina restoranist positiivseid elamusi, mida ilma rõõmsameelsete klienditeenindajateta kindlasti ei saaks."

Näitleja ja blogija Grete Klein, keda võib ettekandjana kohata teisipäeval, otsustas kampaanias osaleda kuna see tundub talle põneva väljakutsena.

Jaga
Kommentaarid