• Mihkel Mutt (67) 16.02.1951, arhitekt ja muusik
  • Marika Korolev (47) 16.02.1970, näitleja
  • Rednar Annus (47) 16.02.1970, näitleja
  • Kelly Sildaru (16) 17.02.2002, vigursuusataja
  • Carita Vaikjärv (38) 18.02.1980, näitleja
  • Rebecca Kontus (33) 18.02.1984, laulja
  • Triin „Lepatriinu“ Paomets (27) 19.02.1991, laulja
  • Indrek Saar (45) 20.02.1973, näitleja ja kultuuriminister
  • Maria Soomets (39) 21.02.1979, näitleja
  • Nero Urke (35) 21.02.1983, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprillVäldi pinnapealsust ja mängu inimsuhetes. Kui alguses on teravmeelne lõõp lihtsalt huumor, siis õige pea võtab see teised mõõtmed ja sa võid labase naljatlemisega midagi väga ilusat ära lõpetada. Keegi intrigeerib sind ja naudib, kui lähed endast välja. Püüa püsida stabiilne.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Oled hinnatud kamraad, kes on oodatud igasse seltskonda. Aga jaga end parasjagu, et sa ära ei tüdineks ja teistel sinu muhedast olemisest küllalt ei saaks. Leping, mis tahab allkirjastamist, võiks sel nädalal veel veidi riiulil seista. Järgmisel nädalal on tähtsate dokumentidega tegelemiseks parem aeg.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Mingi uudis keerab su elu pea peale. Ära ehmu! See viib sul küll jalad alt, kuid tõuse püsti, klopi põlved puhtaks ja seedi olukorda. Saad üsna pea aru, et nüüd on sul võimalus olukorda hoopis teise nurga alt näha ja see polegi nii halb. Võib isegi öelda, et jumal tänatud, et su silmad avanesid.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Su pea on mõtteid täis ja see segab juba ka magamist. Sa muudkui mõtled ja analüüsid, kuidas üht ja teist asja teha, mida ette võtta. Su mõtetes tiirleb ka üks inimene. Aga kahjuks või õnneks olete te nii erinevatest maailmadest, et parem on kohe oma teed minna. Teil pole mitte midagi ühist.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Sa saad abipalve, mille täitmine tundub esmapilgul lihtne, kuid pole seda teps mitte. Kuna oled juba lubanud aidata, siis kutsu nüüd ise keegi nõu ja jõuga appi, sest üksi sa sellega hakkama ei saa. Mõtled stiilimuutusele - selleks on sobiv aeg.

Neitsi 24. august – 22. september

Milline hobi köidaks nii sind kui su kaaslast? Te vajate ühist pidepunkti, sest argielu on teid teineteisest eemale viimas. Selleks, et te teineteisele täiesti võõraks ei jääks, tuleb leida miski OMA. Võibolla paneb filmi- või lauamänguõhtu teid taas teineteise seltsis hästi tundma? Asuge tegutsema!

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Keegi tahab su geniaalse idee endale napsata. Ära anna! Kipud nii tööl kui koolis kõiki aitama. Pole paha, kuid kes sulle abi vajades appi tõttab? Kuuled kõlakaid, mis teevad meele mõruks. Ära lase külajuttudel end häirida.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Sul on võimu rohkem, kui eales varem. Seega kasuta maksimaalselt ära nädalat, mil su sõna maksab. Ole siiski tähelepanelik, et sa enda tugevust kurjasti ei kasuta. Nädala teisel poolel võta vabalt, mine välja ja kuula südame häält – see võib sind eluarmastuse juurde juhatada.

Ambur 22. november – 21. detsember

Ära unusta, et ka su sõpradel on eraelu. Sina üksi pole see, kes elab, särab ja kiirgab! Kuula, mis neil öelda on, sest sinu seiklustest, hädadest ja rõõmudest on nad kuulda saanud oma jagu. Sätid end sappa kellelegi, kes seda ei taha. Loe rohkem märke, mis peaksid sel korral olema üsna selged.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Kipud ületöötama. Õpid, rabad raha teenida ja tahad anda endast maksimumi ka lähedastele. Rahu! Hinga sügavalt sisse ja välja ning võta hoog maha. Ootad kelleltki häid sõnu ja heakskiitu. Sel moel rabeledes ja üle võlli toimetades sa seda ei saa. Proovi jääda iseendaks.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Muretsed asjade pärast, mis jäid mõni aeg tagasi “riiulisse” ootele ja mis nüüd lahendust vajavad. Murrad pead nii- ja naapidi, kuid vastuseid ei näi tulevat. Kui suudad, unusta need probleemid ja lase lihtsalt minna. Võib kõlada absurdselt, kuid just käegalöömine on praegu kõige parem variant.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Sa ei mõista iseennast ja teised ei mõista sind. Öeldakse, et mehed on Marsilt ja naised Veenuselt. Praegu oled sina üksi Veenusel ja ülejäänud maailm Marsil – teineteisest arusaamist pole grammivõrdki! Ära sõdi. Sul võib mõnes asjas õigus olla, kuid anna pisut järele. Kui fooris põleb kollane tuli, siis ära lisa gaasi, vaid pidurda.

Jaga
Kommentaarid