• Andrus Eelmäe 61 27.07.1956, näitleja
  • Sulev Keedus (60) 21.07.1957, režissöör
  • Arbo Tammiksaar (46) 21.07.1971, režissöör
  • Aile Asszonyi-Braun (42) 22.07.1975, ooperilaulja
  • Kaia Triisa (32) 23.07.1985, jumestuskunstnik
  • Joosep Järvesaar (36) 24.07.1980, muusik
  • Tõnu Aare (64) 25.07.1953, muusik
  • Reet Aus (43) 26.07.1974, moe-, teatri- ja filmikunstnik
  • Taavi Peterson (30) 26.07.1987, laulja
  • Reet Oja (61) 27.07.1956, telelegend
  • Grit Šadeiko (28) 27.07.1989, kergejõustiklane
  • Helena Pruuli (26) 27.07.1991, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sulle näib, et mured kasvavad üle pea. Sel nädalal kohtad aga inimest, kellel on päriselt mured ja see annab aimu, kui väikeste hädadega sina kimpus oled.Tunned süüd, et kodu on koristamata, kuid õnneks tolm minema ei jaluta. Võid sellega ka järgmisel nädalal tegeleda. Keskendu sellele, mis sind päriselt köidab.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sind veel hiljuti rõõmustanud asjad on muutunud igavaks. Nii juhtub, kui head asja korraga liiga palju saab. Elu on kordades lihtsam, kui õpid unustama. Tunded, mis välja ei pääse, kipuvad närima ja see kurnab. Kui hingeline valu liiga suureks kasvab, võtab see füüsilise kuju ja viib tervise. Hoia ennast.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Inimesed ärritavad sind. Sind ajab närvi see, kuidas nad käituvad ja mida ütlevad. Anna ise eeskuju! Oled sa ise inimene, kellesarnast sa enda ellu tahaksid? Vist mitte. Väikesed vigade parandused suhtumises ja maailmapildis ning elu ongi lill. Tea siiski, et sa ei pea täitma igaühe ootusi ja igaüks ei pea täitma sinu omi.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kõik kulgeb kiirelt ja sa ei suuda tempoga kaasas käia. Proovid vajutada pidurit, kuid keegi su kõrval surub gaasi. Ürita sõiduga kaasa minna ja võtta, mis võtta annab. Vaatamata sellele, et soovid ise rahulikumas rütmis sõuda, mõjutad enda olemusega ümbritsevat rohkem, kui arvata oskad. Ehk just sellepärast ei tahetagi sind rattalt maha lasta – oled selles kiires ringis hädavajalik lüli.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kaldud äärmustesse, kuid see ei pruugi halb olla. See võib viia sind tulemusteni, millest oled pikalt unistanud. Sel nädalal kipud palju rääkima ja teed suu lahti seal, kus muidu mitte. Mõistus ja süda kõnnivad käsikäes ja sa võid selles turvalises kulgemises korda saata nii mõndagi.

Neitsi 24. august – 22. september
Elu oleks palju põnevam, kui sa nii palju ei pabistaks ja ei planeeriks. Luba end üllatada ja seiklustesse tõmmata, sest sisimas sa ju soovid seda. Inimesed ootavad sinult palju, kuid kõigega sa nõustuma ei pea. Ära rebi end katki! Ole suuvärgiga ettevaatlik, sest võid naljahoos enda silmarõõmu nii hullusti solvata, et ta sind järgmisel päeval enam ei tereta.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sul pole kuskile kiiret. Võid tegutseda ja toimetada täpselt sellises rütmis, mis sulle endale meeldib ja inimesed sinu ümber peavad sellega kaasa minema. Avastad endas ja teistes uusi külgi ja mõned neist ei pruugi olla sugugi head. Sinus pulbitsev loovus tahab välja pääseda. Selle õnnestumiseks piisab, kui võtad paberi ja pintslid.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sul on palju anda, kuid sa ei pea kõike täna, nüüd ja korraga ulatama. Inimesed oskavad palju rohkem hinnata seda, mis kergelt kätte ei tule. Oled kõigele väga vastuvõtlik ja su tujud muutuvad. Sind hirmutab pisut, et suudad enda lähedast lugeda kui raamatut ja tajud teda paremini, kui ta ise.

Ambur 22. november – 21. detsember
Mis tehtud, see tehtud – seda muuta ei saa. Küll saad sa aga muuta kõike, mis ees. Hea nädal alustada algusest, puhtalt lehelt. Kui otsustad, et nädal tuleb hea, siis täpselt selline see tulebki. Proovi siiski teisi mitte liialt õpetada – las igaüks leiab enda kire ise.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mingid inimesed küsivad sinult pidevalt nõu, kuid ei oska sellega hiljem midagi peale hakata. Ära raiska end asjatult, vaid suuna energia sinna, kus sellest päriselt kasu on. Kui plaanid reisi, on see nädal selleks ideaalne. Võid võtta koti ja minna ka ihuüksi – tore saab olema nii ehk naa. Üksinda reisimisel on omad võlud – saad minna sinna, kuhu ise tahad ja viibida seal nii kaua, kui soovid.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei saa probleemi lahendada, kui ei tea täpselt, milles see seisneb. Vii end kurssi enne, kui käised üles käärid ja toimetama asud. Vastasel juhul võid endast haleda mulje jätta – maailmaparandaja, kes ei tea tegelikult ööd ega mütsi. Tõmbad inimesi kärbsepaberina ligi, kuid ole valmis, et mõni ei taha sinust lahti lasta. Et veidigi hingamisruumi saada, lülita mobiiltelefon välja ja ole lihtsalt vaikuses.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Võit ei lähe alati sinna, kuhu ta võiks, aga lepi sellega. Sulle tundub, et väärid preemiat ja aplausi ning seda saamata kipud masendusse langema. Tajud, et su tehtud tööd ei märgata. Sa toimetad otsekui nähtamatult. Nii see tegelikult pole. Proovi siiski kulgeda hetkes ja võtta üks tund korraga. Sa pakud kellelegi sügavamat huvi. Hoia silmad lahti!

Jaga
Kommentaarid