Peamiselt Londonis resideeruv Armin Karu tütar Ines Karo-Salo (31) ja tema IT-ärimehest abikaasa Martin Salo (31) tegid viiendaks pulma-aastapäeva puhul 20. augustil teineteisele vahva kingituse.

Kaasad võtsid ette ühise fotosessiooni Tallinna vanalinnas. Mõni päev hiljem lubas Ines enesele teisegi kingituse – ta debüteeris omaloodud rõivabrändi KiRiVOO esimese moeshow'ga.

”Hilton Tallinn Park executive lounge’i töötajad kannavad KiRiVOO disaineri Teele Koel'i poolt disainitud bambuspluuse ja orgaanilisest siidist kikilipse ning Londoni Eesti Seltsi rahvatantsijate esinemiskostüümi juurde kuuluvad eestimeelsed toorsiidist lipsud,” räägib Ines oma esimestest KiRiVOO'ga seotud saavutustest.

Täna on abikaasad tagasi Londonis oma tegemiste juures ja Ines kavandab samasugust moeshow'd juba Londonis.

Loe teisi värske Kroonika uudiseid digilehest digi.kroonika.ee

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Perepakett asub siin: perepakett.ee

Kroonika paberajakirja saad ikka ja alati tellida siit - ajakirjad24.ee/kroonika