Lisaks moelooja Kristina Viirpalule on veel eestlasi, kel on olnud harukordne võimalus esitleda oma loomingut mainekal Londoni moenädalal! Laupäeval jõudis kõrgmoepubliku ette teinegi kodumaine bränd nimega Kirivoo, mille asutajaks on Londonis elav ettevõtja ja kõhutantsija Ines Karu-Salo (31, pildil abikaasa Martin Saloga).

Karu-Salo on küll brändi asutaja, kuid rõivad on disaininud Teele Koel. Tandem esitles oma kollektsiooni Tähk, milleks on ainest ammutatud Eestimaa viljapõldudelt ja mis on valmistatud orgaanilisest puuvillast, siidist ja bambuskangast, Londoni Devonshire’i väljakul. Kutse osalemaks esitas korraldaja Oxford Fashion Studio, tutvudes eelnevalt aasta vältel enam kui 8000 moelooja tööga! Nende seast sõelutigi välja kollektsioonid, mida Londoni, Pariisi või New Yorgi moenädalal tutvustada.

„Usun, et kutse osaleda saime tänu eristuvale disainile ja ka hooliva missioonile,” seletab Ines, kelle jaoks oli see võimalus tutvustada brändi nii Londoni pressile, ostujuhtidele kui ka moehuvilistele. “Soovime teha moodi õigesti, vähendades moetööstuse negatiivset mõju elukeskkonnale ja inimestele.”

Muide, läinud aastal alustanud Kirivoo tegevust toetab ka rahvusvaheline disainerite portaal Not Just a Label, nende äriklientide hulka kuuluvad juba näiteks Hilton Tallinn Park hotell ja Londoni Eesti Seltsi rahvatantsijad!

Jaga
Kommentaarid