Värskes Kroonikas: Lauljatar Eda-Ines Etti (33), kes jaanuari lõpus jäi kaamerate ette ärimees Mark Lutsuga (39), on seltskonnaüritustelt kadunud kui vits vette ja hoiab madalat profiili. Selgub, et lembehetked Lutsuga jäid siiski lühikeseks randevuuks, sest sel teisipäeval toimunud Tiina Talumehe moeshow'le Energia avastuskeskusesse tuli Mark Luts koos oma endise kallima Annaga. 

Anna ja Marki suhe sai alguse pärast Marki lahkuminekut oma abikaasast ja kahe lapse emast. Nad olid Annaga koos viis aastat, enne kui suhtes tuli paus ja Mark vallutas Eda-Inese südame.

Marki ja Eda-Inese ühistest käikudest mitmesugustel seltskonnaüritustel ja pidudel räägiti nii detsembris kui ka jaanuaris. Kes kelle suhtes aga esimesena tundeembargo kehtestas, on siiski lahtine. Igal juhul kommenteeris Luts jaanuaris, et nende suhtestaatus on Inese otsustada.

Ehk tegigi lauljatar siis hiljem oma valiku, võimalik, et tema ja Marki vahel läks midagi nihu, sest kaunis modellimõõtu Anna kinnitab nüüd, et ta on taas koos Mark Lutsuga. «Meil on jälle kõik hästi, rohkem ei olegi midagi öelda,» särab Anna.

Elu oma keerdkäikudega!

Jaga
Kommentaarid