Populaarne folkmuusikaansambel Trad.Attack! katsetab moodsat tehnikalahendust ja vahendab enda Lõuna-Korea seiklusi hoopistükis videoklippide teel.

Taoline videoblogi ehk v-logide tegemine on maailmas ülipopulaarne ja on vallutamas ka Eesti inimeste südameid. Trad.Attack! otsustas videosid vahendama hakata enda Instagramis.

"Tere hommikust, mina olen Sandra bändist Trad.Attack!, kell on 9 hommikul ja asun parasjagu Tartus. Käisin just jooksmas ja tegin hommikujoogat, sest täna õhtul lendame me Lõuna-Koreasse. Seetõttu otsustasime alustada ka väikese videoblogiga, et teile oma seiklusi natukene teise nurga alt näidata," rääkis Sandra enda esimeses videopostituses. 

Juba nende reisi algus on alanud küllaltki seiklusrikkalt, sest teel Lõuna-Koreasse sattusid nad valesse lennujaama - ent nagu videopostitusteski selgub, leidsid nad üsna pea õige lennujaama üles.

Lisaks on Lõuna-Koreas kohal vaid osa bändist ja näiteks Jalmar Vabarna saab nendega liituda alles esmaspäeval. Vaata videost, miks täpsemalt!