Raseduskõlakad on "Sõprade" staaril Jennifer Anistonil kopa ette visanud ja ta otsustas adresseerida kirja kõmumeediale, kes temast absurdseid ja häirivaid lugusid vorbib.

Enda kirjas tunneb ta muret ja kurbust selle üle, kuidas iga jumala päev paparatsod nii teda kui tema abikaasat juba uksel ootavad, et mingisugunegi häiriv pilt ajakirja veergudele tabada ning jälle uut teemat lahti harutama hakata.

Ja loomulikult, esimesena vaadatakse tema välimust ning püütakse kindlaks teha, kas staar on nüüd rase või lihtsalt paar lisakilo juurde võtnud.

Jennifer Aniston on üks nendest staaridest, kes on kõvahäälselt välja öelnud selle, et hetkel pole tal mitte mingit soovi emaks saada.

Kui tavaliselt ei vaeva Aniston mitte kunagi enda pead kõlakatele vastamisega, siis nüüd otsustas ta ikkagi ausalt enda arvamuse Huffington Postile kirja panna ning ennast kaitsta. Seda enam, et erinevalt teistest staaridest pole ta sotsiaalmeedias tegev ja tegelikult on selline "kehade häbistamine" ning lahtritesse tituleerimine paljude naiste seas väga hell teema.

"Meedia ja üldse inimesed võiksid mõista seda, et naised ei ole kuidagi ebatäiuslikud ilma lasteta. Ka ilma lasteta naised võivad olla õnnelikud, edukad ning eluga rahul," ei mõista Aniston ühiskonna tõlgendust ideaalsest elust.

Ta lisab, et see on iga inimese isiklik otsus, kas nad tahavad või ei taha last ning inimesed peaksid mõistma, et nad ise elavad enda elu täiuslikuks, mitte ei tee seda nende elukaaslane, abikaasa või laps.

"Ärge muretsege, ma annan enda rasedusest teile esimesena teada," palub Aniston enda keha üle spekuleerimise lõpetada. Tema sõnul laastavad tema enesekinldust meelega vale nurga alt tehtud pildid ja häirivad ütlused, et ta on paks.

Ka Kroonika nõustub, et Jennifer Aniston on täiesti ideaalses suuruses ilus naine!